2777
2789
عنوان

😪😭 ده سال

429 بازدید | 52 پست

من ۱۰ سال ازدواج کردم، همون اول که اومدن خواستگاری گفتن یه زمین کشاورزی داریم اونو می‌فروشیم واستون خونه میخریم، اما الان ده سال شده ولی هیچ کاری نکردن زمین رو نفروختن قصد فروش هم ندارن، الان واسه مشکن ملی ثبت نام کردیم ولی از الان که شروع کنیم به پول ریختن تا ۵سال دیگه هم فک نکنم خونه دربیاد، واسه همین اصلا دلم نیست که اونجا پول بدیم، واسه اولین قسط ۴۰ تومن باید واریز کنیم، راستش از محیطشم خوشم نمیاد
حالا به شوهرم میگم بره به مادرش بگه زمین رو بفروشین به قولتون عمل کنین(مادرش همه کاره هست) دختر مردم رو از اول بهش دروغ گفتین الان دیگه خسته شده
اینم بگم که هیچ کمکی تو عروسی و خرید کالا نکردن خرج عروسی رو با پولی که واسمون تو پاتختی جمع شد دادیم سرویس طلاهم فروختم و قسط لوازم خانگی که مثلا اونا برام خریدن دادیم واسه همین هیچ پس اندازی نداریم و شغل شوهرمم تا همین چندماه پیش راننده بود و خیلی بهمون سخت می‌گذشت الان شغلش عوض شده و یکم بهتر شده ولی درحدی نیست که بشه پس انداز زیاد کرد
گفتم که به شوهرم میگم برو بگو زمین رو بفروشن واسمون خونه بخرن اما قبول نمیکنه، خسته شدم بخدا واسه شوهرم هیچ خرجی نکردن ولی واسه دختراش تا جایی که تونست جهیزیه داد و خرج کرد
شوهرمم یه بی عرضه که تا ده سال دیگه هم به جایی نمیرسه کلی باهاش حرف زدم ولی میگه من نمیرم بگم زمین رو بفروشین منم گفتم پس با همشون قطع رابطه میکنم یه خواهر شوهرم تازه نامزد کرده میخواد خانواده شوهرش رو شام دعوت کنه منم گفتم نمیام
بخدا ده سال زندگیم به غم و غصه گذشته دیگه طاقت ندارم از پسرم نبود خودمو میکشتم، بعضی وقتا میگم قید پسرمم بزنم یه بلایی سر خودم بیارم ولی دلم نمیاد
دلم گرفته بود هیچکی رو نداشتم حرفامو بهش بزنم گفتم اینجا بنویسم شاید یکی هم دید و یه راه حلی جلو پام گذاشت که چجوری راضیشون کنم
ببخشید میدونم طولانی شد هنوز خیلی از حرفامو نگفتم

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
زمین بفروشن برا شما، پس بچه های دیگ چی.

گفتم اول که اومدن خاستگاری خودشون گفتن می‌فروشیم واستون خونه میخریم حرف خودشون بود

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دنیا و مالش ارزش مردن شمارو نداره 

یروز دعوتشون کن رک حرفاتو تمام و کمال بگو حتی اگ دعوا شد خودتو اذیت نکن تهش دعواس و قطع ارتباطه نهایت ولی حرفاتو زدی تمام

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم مثل مامانمی دقیقا اونم زندگیش مثل توئه شوهرت پس انداز نداره از خودش؟

نه بابا، من میخوام حتی شده کم پس انداز کنم اون نمیزاره هرچی دستش میاد خرج میکنه، فقط خودم ۱۵۰ تومن طلا دارم

همون اول نباید باهاش ازدواج میکردی تا گفته هاتو عملی کنن

خر بودم خیلی ساده بودم خیلی مادرمم هیچی بهم یاد نداد

عزیزم دنیا و مالش ارزش مردن شمارو نداره یروز دعوتشون کن رک حرفاتو تمام و کمال بگو حتی اگ دعوا شد خود ...

آخرم باید خودم جلو برم شوهرم هیچی ازش برنمیاد، ولی میدونی یکم سختمه میگم بچه خودشون هرچی بهشون بگه آخرش باهاش خوب میشن اما من یک کلمه بگم تا آخر عمر میشم آدم بده

آخرم باید خودم جلو برم شوهرم هیچی ازش برنمیاد، ولی میدونی یکم سختمه میگم بچه خودشون هرچی بهشون بگه آ ...

طوری نیست این 10سال خوب بودی چی دادنت؟هیچی بزار بد بشی ولی لاقل،حرفاتو بزنی 

بعدم حتما بگو هرچیزی اذیتت میکنه البته با سیاست و پنبه سر بریدن نه دعوا 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بقیه هم سهم دارن .من خانواده همسرم هیچ چیز ندادن بهمون حتی ی کادو و ۶ ساله عروسی کردیم سختی کشیدیم ا ...

عزمزم میگم توخواستگاری خودشون گفتن اگه نمی‌گفتن منم از همون اول قبول نمیکردم زنش بشم، منو گول زدن