من خودم ازدواج نکردم هنوز ولی خواهرم ازدواج کرده خواهرشوهرش نمیدونید چه آدمیه چند روز پیش خواهرم رفته بوده بازار خرید کنه لباس و اینا بخره بعد خواهرشوهرش و شوهرش هم باهاش رفتن خواهر بیچاره من دست رو هر لباس میزاشته خواهرشوهرش میگفته گرونه فلانه خیلی کوتاهه کلی هم به خواهرم توهین کرده که این لباس خوشگل به کسایی مثل تو که خیلی چاقن نمیاد شوهرش هم طرفداری خواهرش میکرده کلی تیکه به خواهرم انداخته شوهرش هم هیچی نگفته خواهرم میخواست زنگ زده بود به من که من بازار هستم این لباس خوشگله میخوام واسه تو بخرم گفتم دست درد نکنه آره بعد خواهرشوهرش گفته چرا باید واسه خواهرت لباس بخری کلی به منم توهین کرده که حالا بماند
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غمرا برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸
خب خودش دوست نداشته با اون بره ولی این خواهرشوهر خدا بگم چیکارش کنه هی اصرار کرده منم باهاتون بیام شوهرشم گفته خواهرمه بزار بیاد خواهر بیچاره منم دیگه چی میگفت😔😓