2777
2789
عنوان

فردا تولدمه✨

109 بازدید | 21 پست

با کوله باری از غم 

با حسرتی که رو دلمه

با آرزویی که برآورده نمیشه

با خستگی زیاد فراوون

فردا وارد ۲۲سالگی میشم اصلا باورم نمیشه که چطور گذشت

۲۰ساله که پدرم نیست و من هیچ خاطره ای ندارم ازش💔

۴ساله دارم بال بال میزنم پزشکی قبول شم ولی نمیشه

چند ساله که دیگه شاد نیستم زیبا نیستم همه چیزمو گذاشتم پای کنکور مامانم کلی شکسته شده

خدایا تورو به حق این شبای عزیز امسال بشه بخاطر مامانم نه بخاطر خودم منو شرمنده مامانم نکن😭

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تولدت مبارک:)

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیزم تولدت هزاران بار مبارک جیبت همیشه پر پول و تنت. سلامت آرزو هات خاطره بشن انشالله شماره کارتت ر ...

ممنون❤️🌱

نیاز مالی ندارم بدین به کسی که نیازمنده

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

ممنون❤️🌱نیاز مالی ندارم بدین به کسی که نیازمنده

مگه من جسارت کردم گفتم شما نیازمندی گفتم دوست دارم یه مبلغ ناقابلی به عنوان هدیه بهتون بدم 

بعدشم به نیازمندها کمک کردم خیالتون راحت 

تولدت مبارک انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته 

منم ۱۲ روز پیش اینا تولدم بود مصادف بود با غدیرغم شروع جنگ و تولد ترامپ🤝

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
مگه من جسارت کردم گفتم شما نیازمندی گفتم دوست دارم یه مبلغ ناقابلی به عنوان هدیه بهتون بدم بعدشم به ...

نه ببخشین اگه بد گفتم❤️

تولدت مبارک انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته منم ۱۲ روز پیش اینا تولدم بود مصادف بود با غدیرغم شرو ...

مرسی❤️🧚🏻‍♀️

تولدت پساپس مبارک🌱

خواهش میکنم حالا لطف کن بده 🙃🌹

ببخشین ولی نمیتونم چون پیامش میره واسه مامانم دعوام‌میکنه❤️