2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدید ساده رد نشید

118 بازدید | 12 پست

ساعت ۵ و نیم یکی از دندون هام و پر کردم و الان تازه اثر بی حسیش رفته 

ولی درد متوسط رو دارم نه خیلی زیاده نه خیلی کم وقتی شروع شد که کم کم حس بیحسیش رفت 

بهم گفت امشب هیچی نخور و ممکنه تا چند روز به سرما حساسیت داشته باشه 

دردش طبیعیه ؟ خوب میشه تا فردا ؟ نکنه به عصب رسیده باشه اخه گفت نرسیده ولی عکس نگرفتم با تشخیص خودش گفت 

نگرانمممممممم

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دردش تا چند وقتم عادیه دقیقا خواهر شوهرم پر کرده اذیت بود ی مدت اگ سفیدم پر کردی تا چند روز چیزای رنگی و مخصوصا چای نخور زرد میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
دردش طبیعیهمسکن +چرک خشک کن بخور

قرص عفونت چی بخورم ؟ اخه نگفت بخورم هیچی نگفت درباره ی قرص

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

با دندونت هیچی نخور، ولی حتما غذا  (اب گوشت یا سوپ آبکی) بخور وگرنه دردش بیچاره‌ات می‌کنه! بعد از غذاهم مسکن بخور.

احتمالا تا ۳-۴ روز درد داشته باشه.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

راستی دهنمم نمیتونم کامل باز کنم نصف باز میشه مال جای امپوله بی حسیه ؟ 

با دندونت هیچی نخور، ولی حتما غذا (اب گوشت یا سوپ آبکی) بخور وگرنه دردش بیچاره‌ات می‌کنه! بعد از غذ ...

غذا خوردن مگه دردش و کم میکنه ؟