2777
2789
فقط خودم بودم چون نمیخواستیم کسی بفهمه ولی همراه داشته باشه بد نیست برای من سخت نبود

همسر منم میگه کسی نگیم برا همین میترسم من چون از وقتی فهمیدم میخواد عمل شه ناراحتم و گریم میگیره میترسم اونجام نتونم خودمو کنترل کنم

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاع جسمی بعد عمل خوبه ؟ در حدی هست بتونه خودش راه بره ؟ یا به دکتر بگم یه شب بستریش کنن ؟

نمیخاد بستری من شوهرم صبح رفت عمل غروب مرخص شد

اره راه میرفت فقط از بیمارستان اومدنی یکم سختش بود من زیر بغلش گرفتم دو‌روزم میخاست بره دسشویی حمام من دستش میگرفتم محض احتیاط

عمل راحتیه حتی بعد چند ساعت مرخص میکنن 

تا چند روز اول شاید یه دردی داسته باشه اونم با شیاف آروم میشه پالا خیلی خیلی راحت تر از سزارین خانماست دو تا رگو میخوام ببندن دیگه

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂