2777
2789
عنوان

بچه ها سایز سینه هام خیلی کوچیکهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 24 پست
دنبال سینه بزرگ نیستم که ...صفره صفرررر

میدونم چی میگه 

اگه شوهرتمشکلی نداره 

توهم حساس نشو عزیزمم ممکنه بچه دار شی بزرگتر شن یهووو 

ماهم یکیو داشتیم از بس سینه نداشت عروسیش پنبه گذاشتیم داخل لباس زیرش 😂😂

بچه که اورد الان سینه هاشش خیلی خوب شدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با افزایش وزن من سایزم بیشتر شد 

ولی خب ژنشو داشتم

اگ ژنشو دارید افزایش وزن کمکتون میکنه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
با افزایش وزن من سایزم بیشتر شد ولی خب ژنشو داشتماگ ژنشو دارید افزایش وزن کمکتون میکنه

سینه های شما ترک نخورد ؟ در اثر کاهش و افزایش وزن ؟

من چاق بودم ( 86 کیلو ) دارم لاغر میشم ولی هیچ جای بدنم ترک نخورد در عوضش سینه ها خیلی ترک خوردن نمیدونم چه کنم واسه برطرف کردنشون

سینه های شما ترک نخورد ؟ در اثر کاهش و افزایش وزن ؟من چاق بودم ( 86 کیلو ) دارم لاغر میشم ولی هیچ جا ...

ن جانم ترک نخورد

کم کم وزن کم کن ن یهویی 

روغن بزن بدنت 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙