2777
2789

کرمانشاه، شهریور ولی دو هفته تایم داره😑

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🔸️زمان برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم

🔺️با توجه به نظرات معاونین آموزشی دانشگاه‌ها، مقرر شد آزمون‌های پایان‌ترم از تاریخ ۱۴۰۴/۶/۳ به مدت دو هفته برگزار شوند. همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌هایی که تمایل دارند خارج از بازه فوق اقدام به برگزاری آزمون نمایند، می‌توانند با هماهنگی معاونت آموزشی، تأیید شورای آموزشی و رعایت فاصله حداقل دو هفته از تاریخ اعلام تا برگزاری آزمون، نسبت به برگزاری آزمون‌ها اقدام کنند.

🔸️زمان برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم🔺️با توجه به نظرات معاونین آموزشی دانشگاه‌ها، مقرر شد آزمون‌های ...

دانشگاه من هنوز چیزی نگفته میترسم بندازن شهریور پشت سر هم هر روز امتحان باشه 😭😭

خدایی حیفه شهریور بخاطر امتحان خراب شه اون موقع سال وقتی عروسیاووو تفریح و مسافرته

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚