2777
2789

واسه من پیکسی عه لامصب خیلی به صورتم می‌یاد  تازگی ها کوتاه کردم

بعد عید 

بعد کف دستم و بو نکرده بودم نامزد میکنم وگرنه موهام تا باسنم بود 

الان پیش  فامیل شوهر انقد خجالت میکشم

دست خودم بود بازم کوتاه میکردم ولی برا عروسی ابنا باید نگه دارم تازه 4 ماه دیگه هم عروسی عمومه چقد من  شانسم خوبه اصلا

خیلی خجالت میکشم حقیقتا

🤍✨️Hala Madrid

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال مهم نامزدته اون چطور دوس داره ؟برای عروسیتم مو اضافه میکنن نگران نباش

والا خودش میگه که  این بیشتر بت میاد عکسای قبلی مو دیده میگه اون م.قع قیافت نچسب میزد

ولی خب میگه برا مراسم اینا بذار بلند شه خودت راحت تری

🤍✨️Hala Madrid

یه دوره‌ای اوایل هشتاد مد بود.

الان هر مدلی بخوای با موی اضافه و پوستیژ و... درمیارن اصلا مهم نیست موهات بلند باشه یا کوتاه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من موهام 

پسرانه بودددد

تو عروسی خالم رفتم آرایشگاه موی مصنوعی خریدم وصل کردن

خوشگل شدم

ولی با موی کوتاه خیلی خوشگل میشه 

کوتاه درحد پسرانه نه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن