2777
2789
عنوان

کادو عروسی برای داداشتون چقدر میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 102 پست
به نظر تون خواهرتون بدون شناخت اقدام به نامزدی و ازدواج نکردن؟

قبل اشنایی اوکی بود ولی امکانس هست خودش و نامزدش عاشق هم بودن ولی بهرحال خودشون هم رابطه دست پا شکسته بود.شوهرش هم بقول شوهرم زیر زیرکی خیانت میکرد ولی شوهرم همون اول ک دیدش شناختش.ولی خواهرم ذهنیتش ب شوهرم بد شده.وبعد اون رابطهاش از شوهرم بدش میاد

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل اشنایی اوکی بود ولی امکانس هست خودش و نامزدش عاشق هم بودن ولی بهرحال خودشون هم رابطه دست پا شکست ...

به همسرتون بگید این نظرات رو جلوی خانواده نگن 

چون بنا به خرافه تعبیر به بد چشمی ایشون میشه نه اگاهای شون

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

به همسرتون بگید این نظرات رو جلوی خانواده نگن چون بنا به خرافه تعبیر به بد چشمی ایشون میشه نه اگاهای ...

دقیقا خانوادم دیگه دوس ندارن شوهرم تو هیچ مراسمشون باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

حق داری عزیز دلم مادرتون باید از شما اجازه می‌گرفته .بهتون میگفت به گرم بهت برمیگردونم

نه هیچی برنرگدوندن.داداشم نمیدونست اون مال منه.مامانم اطلاع نداشت .داداشم یواشکی فروخت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

به خانواده تون هم بگید خرافاتی نباشن

تاثیر منفی گذاشته رو خانوادم.شاید حق دارن بعضی مواقع تو اون شرایط شوهرم زیاد شلوغ بازی دراورد.حتی با من بحث کرد .چون اون پسر بی دلیل متنفر بود و اجازه نمیداد اون باشه خونه مادرم منم باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من سر عقد داداش سرویس داد بهم البته 3 تا داداش دارم دوتا شون پول گذاشته بودن سرویس رو گرفته بودن این یکی داداشم که کوچیک تره دوتا النگو گرفته بود داداش هام مجردن ایشالله اگه عروسی کنند منم تمام سکه میدم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اگه درامد شوهرت خوبه ربع سکهوگرنه در حد ۱۰ تومن پول یا سکه گرمی

امروزغیر مستقیم میخواستم راجبش باشوهرم حرف بزنم ک فرصت نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من سر عقد داداش سرویس داد بهم البته 3 تا داداش دارم دوتا شون پول گذاشته بودن سرویس رو گرفته بودن این ...

صدرصد کسای ک برات سنگ تموم گذاشتن باید مثل خودشون تلافی کنی متاسفانه خانواده من اینطوری نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

صدرصد کسای ک برات سنگ تموم گذاشتن باید مثل خودشون تلافی کنی متاسفانه خانواده من اینطوری نیستن

ما کلا کادو عقد و عروسی  سنگین میدیم مثلا خاله و دایی اینا هم 5 به بالا میدن معمولا نسبت درجه یک خواهر و برادر طلا و سکه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

ما کلا کادو عقد و عروسی سنگین میدیم مثلا خاله و دایی اینا هم 5 به بالا میدن معمولا نسبت درجه یک خوا ...

خب شاید شرایط مالی خوبی دارید.فامبلای من نه سال پیش تو عروسیم پنجاه هزار تومن دادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...