من داداشم تازه براش خواستگاری رفتیم..هنوز صدرصد نیس..تو خانواده هم تازگی نداشتیم اقوام درجه یک عروسی و کادو نداشتیم.ی وقت میگم داداشم زن گرفت.حداقل و حداکثر کادو چقدر باشه؟ما اهل کادو سنگین نیستیم نمیدونم چقدر باید براش درنظر بگیریم
به نظر تون خواهرتون بدون شناخت اقدام به نامزدی و ازدواج نکردن؟
قبل اشنایی اوکی بود ولی امکانس هست خودش و نامزدش عاشق هم بودن ولی بهرحال خودشون هم رابطه دست پا شکسته بود.شوهرش هم بقول شوهرم زیر زیرکی خیانت میکرد ولی شوهرم همون اول ک دیدش شناختش.ولی خواهرم ذهنیتش ب شوهرم بد شده.وبعد اون رابطهاش از شوهرم بدش میاد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تاثیر منفی گذاشته رو خانوادم.شاید حق دارن بعضی مواقع تو اون شرایط شوهرم زیاد شلوغ بازی دراورد.حتی با من بحث کرد .چون اون پسر بی دلیل متنفر بود و اجازه نمیداد اون باشه خونه مادرم منم باشم
من سر عقد داداش سرویس داد بهم البته 3 تا داداش دارم دوتا شون پول گذاشته بودن سرویس رو گرفته بودن این یکی داداشم که کوچیک تره دوتا النگو گرفته بود داداش هام مجردن ایشالله اگه عروسی کنند منم تمام سکه میدم