2777
2789

اگه از سه دقیقه گذشته خودت نمیتونی پاکش کنی بگو نی نی یار پاک کنه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری بگم نی نی یار پاک کنه؟

نی نی یار رو پستت ریپلای کن ولی بازم مشخصه پستی که گذاشتی چون ریپلای کردی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نی نی یار رو پستت ریپلای کن ولی بازم مشخصه پستی که گذاشتی چون ریپلای کردی

اشکالی نداره پست بدی نیست فقط میخوام حذف بشه 

زیرش ریپ بزنم نی نی یار پستمو حذف کن ؟چون تا حالا انجام ندادم نمیدونم 

اشکالی نداره پست بدی نیست فقط میخوام حذف بشه زیرش ریپ بزنم نی نی یار پستمو حذف کن ؟چون تا حالا انجام ...

آره عزیزم niniyar روی همون پست مدنظرت تگ کن و بگو پاکش کنه من چند بار این کارو کردم و حذف کردن

مرسییی عزیزم

❤️❤️