2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر کیه❔

58 بازدید | 3 پست

من با یکی دوست شده بودم که خودش درباره چیزایی که من علاقه نداشتم حرف میزد و انتظار داشت که منم این چیزا رو دوست داشته باشم مثلا هی میگفت دیروز رفتم مانتو این رنگی خریدم هی توصیف میکرد. من با وجود اینکه خوشم نمیومد ولی علاقه نشون میدادم تا ناراحت نشه اما هروقت من درباره فیلم مورد علاقم حرف میزدم این حالتو می‌گرفت(😒).

خیلی هم آدم نازپرورده ای بود و نمیشد چیزی بهش گفت آخرش من یبار به شوخی بهش گفتم دیوونه اونم ناراحت شدو کلی چیز دیگه بهم گفت و قهر کرد رفت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم هم چین دوست های سمی داشتم 

اونم سال چهارم و پنجم ایتدایی 

یعنی میتونم بگم کاری کردن از مدرسه زده شده بودم درس نمیخوندم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست