2777
2789

بخدا ارامش ازمون گرفته شده بعد ج، شب اول همون موشک های اپلیه بغل گوش ما خورد 3 نصفه شب همه شیشه خامون ریخت. الان یه ایرپاد نمیتونم بذارم تو گوشم حس میکنم صدای انفجار میاد، ماشین شهرداری میاد وحشت میکنم

نمیدونم طبیعیه یا... 

مت تو خود اون دوران اصلا استرس نداشتم الان از شروع دوباره اش میترسم

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

منم صدا همسایه هارو تو جنگ از انفجار تشخیص نمیدادم

بعد طبقه بالایی ما یه پسر مجرد بیشعوووور نصفه شب درو محکم میکوبه بهم

عوضی مگه ارث پدرتو خوردم

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو استرسی شدی عزیزم وگرنه صدای در که وحشت نداره.دوتا از همسایه های ما هم مدام بخاطر صدای در با هم در ...

بیشتر رو مخه دری رو ک میشه اروم بست را میکوبن اخه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

تو استرسی شدی عزیزم وگرنه صدای در که وحشت نداره.دوتا از همسایه های ما هم مدام بخاطر صدای در با هم در ...

تا قبل این مشکلی نداشتم الان حس میکنم صدای انفجاره

همسایه کم فکر ماهم دقیقا همین کارو میکنه،روم نمیشه بهش بگم،اخه پیره😔گیر کردیما

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
تا قبل این مشکلی نداشتم الان حس میکنم صدای انفجاره

اون که خب الان همه همینطوری ان.ترس توی وجودمون رفته انگار.تو خیابون ماشین از روی سرعت گیر رد میشه من توهم حمله میزنم.با همون صدای کوچیک

اما از چشم همسایه نبین گلم .منظورم این بود

بعد طبقه بالایی ما یه پسر مجرد بیشعوووور نصفه شب درو محکم میکوبه بهمعوضی مگه ارث پدرتو خوردم

به اون عنتر بگو جنگ رو گوشات تاثیر گذاشته صدای درو نمیشنوی میکوبی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏