2777
2789

اونایی ک تجربه خودتونه بگید. روهوانظرندید

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

قبلا غیرانتفاعی خوب نبود

اما الان خیلی خوب شده

چون پول میدن استاد های خوب رو جذب میکنن

ولی غیرانتفاعی فقط برای امتحان نهایی و سال کنکور ارزش هزینه داره

بقیه پایه ها زیاد تاثیر گذار نیست

💍♥ i said yes 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شهرتون داره تو شهر ما غیرانتفاعی بدتره 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

صددرصد تجربه هم دارماصلا سوال نداشت

بعضیا ک بچه هاشونو گذاشتن میگن خیلی هم فرق نداره. متلاچ فرقایی. تاجایی ک من میدونم مدارس غیرانتفاعی دانشجو استخدام میکنن برامعلمی ک حقوق کم بدن. این ک فاجعه اس. 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بستگی به شهرتون داره تو شهر ما غیرانتفاعی بدتره

شماکجاهستید

بعضیا ک بچه هاشونو گذاشتن میگن خیلی هم فرق نداره. متلاچ فرقایی. تاجایی ک من میدونم مدارس غیرانتفاعی ...

برای من خلوتی کلاس و نظارت مدرسه رو بچه ها مهم بود و اینکه خیلی بیشتر به بچه ها احترام میزارند تو مدارس غیر انتفاعی

بستگی داره کدوم سمت شهر باشه و کدوم شهرمن معلمم خودم و اینجا خیلی فرق هست بینشون

میشه توصیح بدی من کیفیت آموزشی برام مهمه خشگل بودن وشیک بودن ظاهرمدرسه اصلامهم نیس

برای من خلوتی کلاس و نظارت مدرسه رو بچه ها مهم بود و اینکه خیلی بیشتر به بچه ها احترام میزارند تو مد ...

ی مادری میگفت غیرانتفاعی هابچه هادرس نخونن بهشون هیچی نمیگن براهمین لوس وپرومیشن

بعضیا ک بچه هاشونو گذاشتن میگن خیلی هم فرق نداره. متلاچ فرقایی. تاجایی ک من میدونم مدارس غیرانتفاعی ...

من دخترم الان غیرانتفاعیه.  امسال کلاس دوم میره به امیدخدا. 

از کلاس اولش راضی بودم. 

مدیریت مدرسشون،  همه معلمای بازنشسته سابقه دار درخشان رو استخدام کرده.  

اصلا معلم جوان ندارن.  همه معلماشون خانمای میانسال و باحوصله و خوش اخلاق ومهربان هستن، با تدریس عالی و به سبک جدید.  

ولی خب هزینه زیاده متاسفانه 🥲

اینم بگم که در کناردرساشون مباحث نجوم وستاره شناسی و  علوم مثل آناتومی بدن و اینجور چیزا رو هم باهاشون کار میکنن. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
ی مادری میگفت غیرانتفاعی هابچه هادرس نخونن بهشون هیچی نمیگن براهمین لوس وپرومیشن

من درس زیاد برام مهم نیست سلامت روان مهمترین و امنیت،البته درست میگن تو دبستان اصلا سخت گیری نیست اما تو دبیرستان سختگیری رو درست دارن

میشه توصیح بدی من کیفیت آموزشی برام مهمه خشگل بودن وشیک بودن ظاهرمدرسه اصلامهم نیس

اتفاقا اکثر مدرسه‌های دولتی فضای شیکتر و مجهزتری دارند. مثلا تو مدرسه‌ی دولتی اتاق آموزش زبان با هدفونهای تک به تک داشتیم اما یکبارم استفاده نمیشد. مدارس دولتی سالی یکبار از تجهیزاتشون استفاده میکنند براشون اهمیتی نداره حالا چند تا کلمه بیشتر بگند یا خلاقیت تو تدریس اصلا نشون نمیدند معلمها(هم حوصله و دلیل ندارند دیگه استخدام رسمی هستند هم محدودیت دارند براش فقط باید یه چهارچوب خاصو پیش برند) برعکس غیرانتفاعی خوب چون تو رقابته برای جذب دانش‌آموز مدام روشهاشو به روز میکنه از کمترین تجهیزات بیشترین استفاده رو میکنند معلمها سعی میکنند (برای حفظ شغلشونم که شده) خلاقیت بیشتر داشته باشند