بعدش چ کردین عاشق موندین یا سرد شدین😔😭با همه چیش ساختم ولی خیلی دروغ میگه حتی کارای روزمرشم دروغ میگه خیلی دلم شکسته ازش دارم به جدایی فکر میکنم💔🥺کاش ازدواج دومم نبود کاش طلاق دوم نیود که نتونم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همهموارد مثلا میگم امروز به فلانی زنگ زدی میگه نه البته چیزایی که میدونه دوس ندارم انجام نده رو دروغ میگه من میگم انجام نده ولی اون میده و منو میپیچونه
خب دلیل اصلی دروغ گفتن رفتار طرف مقابل هست میدونستید؟وگرنه وقتی محیط امن باشه کسی دروغ نمیگهشمام یه ...
بخدا دست خودم نیس من الان دو هفتس دوریم از هم شبو روز اشک میریزم دلم تنگشه چون ورشکست شدیم مجبور شد بره شهر بزرگی کار کنه امروز متوجه شدم به زنعموش زنگ زده گفتم زنگ زدی گفت نه من از زنعموش خیلییی بدم میاد به دلایلی.با شوهرم خیلی بد دعوا کردم به حدی بی احترامی کردم و حرف زدم که حد نداشت گفتم گوه خوردی غلط کردی به اون زنیکه حرف بزنی ببین اصلا دست خودم نبود پشیمونم ولی از اونورم به خودم حق میدم چون دروغ گف بهم گف زنگ نزدم