من گفتم بگرد یه شغل ثابت پیداکن میگه نیست میخوام کارگاه بزنم من خوشم نمیاد اخه سابقه اعتیاد داره میترسم کارگاه بزنه دوباره شروع کنه ب مواد کشیدن و ....چکارکنم؟؟اگ شوهرم تو شرکت استخدام میشد لازم نبود استرس کارشو داشته باشم🥺افسرده شدم
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه حدود ۴۰روز رفت شرکت خیلی خوب بود میرفت سرکار بعد میومد خونه استراحت میکرد یا مارو میبرد بیرون اخلاقشم خوب شده بود اصلا وقت نداشت بره دنبال اعتیاد یا رفیقاش که شانس من شرکت گفت نیرو جدید نمیخواد و بیرونشون کرد!واسه خدا کاری نداشت استخدام شه ولی نشد😔
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
والا همون پول رو تو بانک بزاره سودشو بگیره باز کمتر ضرر میکنه.
البته میدونم پول تو بانک گزاشتن اشتباهه میگم حداقل کمتر ضرر میکنه
یا با اون پول خونه بگیرید بدین اجازه
وضعیت بازار خیلی داغونه
پولتون حیف میشه
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
پول کجا بود عزیزم کارگاه رو میخواد اجاره کنه وسایلشو داره فقط میخواد ببره تو ی کارگاه
دبگه بدترررر
ممکنه درنیاد پول اجاره اونجا رو چطور باید بده؟! یا بقیه هزینه ها
بگرده دنبال کار