2777
2789

دخترم ۹ سالشه ،کلا تو محیط پرتنش بزرگ شده خیلی پرخاشگر وبیتربیت شده.

حرفموگوش نمیده.همش جیغ میزنه و دعوا میکنه.از وقتی که برادرش دنیا اومده بدتر شده.همش دعوا میکنن.صدامون تا سر کوچه میره.

اصلا طرف نمیگیرم.

بچه کوچیکم دعوا میکنم که نگه بینمون فرق میزاری.

اما همش رو مخمه.انقد سوالای بیخود میپرسه.حرفاشو کش میده،با بهونه های الکی دعوا مینداره.بچه کوچیکو‌اذیت میکنه،حسودی میکنه دیوونه میشم.

بچه کوچیکمم انگار بنزینه روم میریزن.همش رو درو دیواره یا یه چیزی رو‌داره میشکنه.

منتها واسه اون نهایتا وسایلو از زیر دستش جمع میکنم.اما دخترمو نمیتونم.

عذاب وجدان دارم انقد دعواش میکنم پاچه میگیرم☹️

ارامش ندارم یه لحظه تو‌خونه😫

چطوری مدیریت کنم نه اون اذیت بشه نه من

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم با این وضع بچه دومت برا چی بود

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

باشگاه بزار

خشمش خالی میشه آروم تر میشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

محیط تون پرتنش بوده ی بچه رو نتونسی تربیت. کنی و مادری کنی و میخای بزنیش اونوقت ی بچه دیگ هم اوردی؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

باهاش مهربون باش بشین باهاش حرف بزن بگو رفتارش درست نیست دلیل رفتاراشو بپرس ببین چرا همچین میکنه کلاس نقاشی و موسیقی اینا که روحیه دخترونه میطلبه بفرستش یکم ببرتش بیرون یه سینمایی پارکی خریدی چیزی 

مشکل از خودته 

این بچه ها ک خونه همسایه بزرگ نشدن.

تصمیم گرفتی در محیط پرتنش دوتا بچه بیاری

پس باید درست تصمیم بگیری

نی نی سایت جای این راهنمایی ها نیست.

دخترت فردا روز بلوغ میشه

دیگه پشیمونی سودی نداره..

کلی سایت هست مشاور انلاین دارن

دکتر تو

دکتر ساینا

اگر شماهم میگی نیمتونم برم و نمیشه

میتونی انلاین مشاوره بگیری..