2777
2789
عنوان

پول دوستمو پس بدم یا نه

227 بازدید | 17 پست

من با دوستم یه انلاین شاپ زدم و دوستم تهرانه منم رفتم تهران جنس خریدیم و لوکیشنشم خونه ی ما بود و  هرچی خریدیم و رنگ اتاق خونه ی ما نصف .زحمت پیج و عکاسی و ادیت با من و من هر روز صبح پا میشدم ارایش میکردم عکس میگرفتم و ادیت میزدم و استوری میذاشتم اونم دوسه بار رفت بازار و جنس خرید وفرستاد و یه مبلغی قرض گذاشت تا برای پیج خرید کنیم. این بین با شوهرش ب مشکل خورد و همش از من برای هک و اینا ک شوهرشو هک کنه اطلاعات گرفت منم غیر مستقیم بهش خیلی کمک کردم اما همش میگفتم زندگیتو خراب نکن .کلی اطلاعات خاست با پارتی بازی دادم بهش …در نهایت شوهرش ب من زنگ زد چون مچ خود دوستمو گرفته بود و شوهرش همه چیو از چشم من میدونست و گفت پیجو ببندین یا پیج برا خودت . منم تنهایی توانایی اداره ی پیج رو ندارم …

الان جنسا دست منن شوهرش گفت نفرست خودش هی پیام میده که بفرست .. من چیکار کنم الان 

این همه زحمت کشیدم ته اش هیچی به هیچی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خودت از وسط مشکلات این زن و شوهر بکشن بیرون 

وقتی کار با روابط قاطی می کنی تهش این می شه.  الانم شده ضرر کنی شراکت تموم کن و حتی اگه خیلی هم سخته خودت کار له عهده بگیر و ادامه بده 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

پیج را نگه دار حیفه .....جنس هارا هم با دوستت حرف بزن بگو اگه برگشتی سر زندگیت و همسرت راضی نیست اجازه بده خورد خورد پولت را بدم  یا وام بگیرم...ی کس دیگه را شریک خودت کن و بعدم نترس و ازاین فرصت به نفع خودت استفاده کن ...

به نظرم خودت از وسط مشکلات این زن و شوهر بکشن بیرون وقتی کار با روابط قاطی می کنی تهش این می شه. ال ...

عزیزم جنسا رو نمیدونم بفرستم یا نه 

اره واقعا اشتباه بزرگی کردم

نمیتونم تنها از پس هزقنه هاش بر نمیام و خود پیج یک ماهه ک خابیده کلا 

امیدوارم انلاین شاپت موفق باشه گلم 

حیفه بخوای تعطیلش کنی، با کمک یه ادمین کارت رو ادامه بده و هزینه هایی رو هم که دوستت کرده حساب کن پس بفرست 

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book

عزیزم به حرف شوهرش گوش بده یهو وسایلت رو نندازه دور

با یکی دیگه همکاری کن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

پیج را نگه دار حیفه .....جنس هارا هم با دوستت حرف بزن بگو اگه برگشتی سر زندگیت و همسرت راضی نیست اجا ...

نمیتونم ب تنهایی اخه واقعا… جنسا رو نمیتونم بخرم و فروش هم نمیره نمیدونم چیکار کنک

اخه جنسای اونه اما دست من و شوهرش گفت پول منه نمیخاد بفرستی

آهاااا پس بفرست گلی

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

امیدوارم انلاین شاپت موفق باشه گلم حیفه بخوای تعطیلش کنی، با کمک یه ادمین کارت رو ادامه بده و هزینه ...

مرسی عزیزم اما واقعا نمیتونم و از پسش بر نمیام …اخه هزینه اش سنگین میشه برام و عکاسی ب شدت سخته واسم 

جنسا برا دوستمه ولی شوهرش گفت پس نفرس من بفرستم؟

عزیزم جنسا رو نمیدونم بفرستم یا نه اره واقعا اشتباه بزرگی کردمنمیتونم تنها از پس هزقنه هاش بر نمیام ...

بهم نظرم هر مشکلی که پیش میاد 50 50 هست.  تو می تونی از این مشکل به نفع خودت استفاده کنی و مستقل بشی. از یکی پول قرض بگیر و پیج دوباره راه بیانداز و پول دوستت خرد خرد بهش بده زحمت زیاد داره ولی همه درآمدش دیگه برای خودت هست

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

مرسی عزیزم اما واقعا نمیتونم و از پسش بر نمیام …اخه هزینه اش سنگین میشه برام و عکاسی ب شدت سخته واسم ...

خب اگه برای دوستته شما باید پس بفرستی، اکه می تونستی پولشو بهش بدی خوب بود ولی حالا که از پسش برنمیای می تونی به دوستت بگی ادرس مادری خواهری بهت بده که بفرستی اونجا براش،همسرش بیشتر از این شما رو مقصر ندونه و واقعا سعی کن از روابطشون دور بمونی به نفع خودته

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتاب‌هایی است که امروز می‌خوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book