2777
2789
عنوان

شوهرم چهار روزه نیومده دنبالم😭

264 بازدید | 11 پست

جمعه صبح بهم گفت بریم خونه خالم ساعت ۸ گفتم بزار یکم دیگه بخوابم بعد میریم شبشم قرار بود بریم خونه مادربزرگش خلاصه اون چند بار گفت منم تو اوج خواب هی میگفتم باید یکم دیگه بخوابم چون شب قبلش ۵ صب خوابیده بودم خلاصه ناراحت شد با عصبانیت لباس پوشید ک بره محلشون خونه مادربزرگش گفتم کجا بری مگ قرار نبود باهم بریم گفت نمیخواد بیای 

من بیدار شدم و حوصلم سر رفت رفتم خونه مادربزرگم بهش گفتم شب بیا دنبالم گفت نمیام خودت اسنپ بزن بیا گفتم من اسنپ نمیگیرم دیروز هم نوبت دکتر داشتم باید تو شهر میموندم خونمون دور تر از شهره و دیشبم پیام دادم گفتم بیا شام خونه مادرم بعد باهم بریم پیاده روی و بعد بریم خونه گفت حال ندارم نمیام کسی که خودش رفت خودشم باید کور شه بیاد الانم گمشو همونجایی ک این دو روز بودی منم عصبانی شدم گفتم فردا میام تموم وسایلمو جمع میکنم اونم گف هرجور راحتی منم امروز خلاصه دیگه طاقت نیاوردم بهش پیام دادم دلم برات تنگ شده نمیخوام از رو عصبانیت کاری کنم که بعدش پشیمون بشم بیا دنبالم بریم خونه برات کیک یخچالی درست کنم نمیدونم میاد دنبالم یا نه به نظرتون کار درستی کردم؟ دوس ندارم خودم برم دوس دارم اون بیاد دنبالم 

لطفا یه راهی جلوم بزارید خیلی گیج شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌نشستین خونه بهتر بود

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بنظرم شرایط جوری بود ک بهتر بود خونه مادر بزرگت نمیرفتی چون احساس میکنه لج کردی

الانم خوب کردی زندگی بالا و پایین داره یکمم ادم کوتاه بیاد بد نیست

بلاخره همسرته دیگه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

خب...

شب قبل روز جمعه که قرار بود صبحش برید، توافق کرده بودید که ساعت ۸ صبح برید خونهٔ خالش؟ یعنی گفته بود که میخوایم بریم از قبل؟ و دلیلی که شما تا صبح بیدار بودید، دلیل قانع کننده‌ای بود؟

ویران‌گر اعظم هستم!

با کوله باری از تجربه 😉میگم حق با همسرته خودت رفتی خودت برگرد،البته امیدوارم با این پیامت بیاد دنبالت ولی به قول قدیمیا چه مردی بود کز زنی کم بود.... به جای اینکه بری خونه مامان بزرگت بهتر نبود می‌رفتی پیش خودش؟

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

مگه به بچه میخوای باج بدی کیک یخچالی چی بود این وسط 

هنوز اولش اسنپ میگرفتی عصبانی میرفتی خونه بهتر از این بود که اینجوری بگی بیا دنبالم

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد