2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

294 بازدید | 41 پست

من ۳۲ سالمه 

شش ماه است که از همسرم جدا شدم

چون دست بزن داشت و بد اخلاق بود و ...

گفته مهریه ام رو بده بچه رو نمیخوام 

منم قبول کردم 

مهریه اش رو دارم میدم

بچه رو آوردم پیش خودم

دخترم ۳ سالشه 

مشغله کاریم زیاده نمیتونم ازش مراقبت کنم 

الان پیش خواهرم هست 

اما نمیخوام خواهرم رو وقف دخترم کنم 

اونم زندگی خودشو داره 

نمیدونم برای مراقبت از دخترم چیکار کنم ؟

هیچ کاری نمیشه کرد باید خودتون بزرگش کنین میتونین مهد بذارین تایمی که سرکارین ولی نگهداری دختر بچه تا ۷سالگی بامادرشه

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر مادر بچه رو نخواد میدن به پدرش

چه دلی داره بی انصاف 

بذارینش مهد پرستارم هزینه اش زیاده

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

مهد چند ساعت ازش مراقبت میکنه ؟

اکثر مهد ها ۲ شیفت هستن ولی هر شیفت ۴ـ۳ساعتی نگهمیداره ولی میتونید مهد با شرایط خودتون پیدا کنید

صحبت کنین برا مهریه کوتاه بیاد یا نگهداری بچه

نمیخوام بچه رو بهش بدم 

در ضمن حرف اصلا سرش نمیشه 

یه بار باهاش صحبت کردم بهش گفتم خب اگه مهریه تو رو بدم با کدوم پول از دخترمون مراقبت کنم ؟

گفت : خودتون و دخترت با هم برید به گور سیاه 

من با همچین آدمی چه حرفی دارم بزنن

اکثر مهد ها ۲ شیفت هستن ولی هر شیفت ۴ـ۳ساعتی نگهمیداره ولی میتونید مهد با شرایط خودتون پیدا کنید

خب آخرشم برای بقیه تایماش باید یه فکری بکنم 

من یجا رو میخوام کامل ازش مراقبت کنه 

خب آخرشم برای بقیه تایماش باید یه فکری بکنم من یجا رو میخوام کامل ازش مراقبت کنه

مگه چند ساعت سرکارین؟ میتونین یه تابم بذارین مهد یه تابم پیش خواهرتون بقیشم پیش خودتون

مهد هم پول میگیره نگه‌می‌داره چن ساعت اضافه 

مشکلتون چی بود

گفت نه خودتو میخوام نه دخترتو

بعدش هم رفت خونه پدرش 

بعدش هم طلاقش رو ازم گرفتن 

البته مشکل اصلیمون از پیش بود 

اون انتظار داشت من هر یچ دارم رو بزنم به نامش 

منم مخالفت میکردم