2777
2789

کدوم طبقه بهتره؟

هیچ ربطی بهم ندارن حیاطای جدا داره (اینطوری ممکنه؟اخه خاستگارم ک احتمال زیاد جوابم مثبته شرایطش اینه واطرافیان گفتن حیاط جدا داره هرکدوم فعلا خودش چیزی‌نگفته) ولی اگ بگم من خونه جدا میخوامم قبول میکنه ولی فعلا طبقه اول بهتره یا دوم با این شرایط

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو همین شرایطیم، هردو حیاط جدا داریم، و من طبقه دومم اون اول

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

دوم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

راضی هستی از اینکه دومی؟یا اول بهترهشما به حیاط اون دید دارین درسته؟

اره دید داره به حیاط، من راضیم از این جهت که سروصدا کمتره و راحت تری، ولی از اینکه پله داره خونه ناراضیم 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

خب طبقه دوم باشیم نمیشه راحت بود همش باید رعایت کنی صدا نره😭🥲

اول باشی هم از سروصدای بالایی اعصابت خورد میشه

دوم از لحاظ پله خوب نیست و اینکه شما باید از جلو در اونا رد شی بری ممکنه گاهی نخوای چشم تو چشم شی

واسه ما ملا مسیرا جداست، همه که از یه مسیر نمیرن

سری که درد میکنه دستما نمیبندن اگه راضین به خونه جدا گرفتن خب بگیر

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن