2777
2789
عنوان

دوست دختر قبلی شوهرمو دیدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 38 پست
بیشعوره بابا قبل من بچه هم داشته ب شوهرم باز پیام میداد حتی شوهرش مچشو گرفته بود الانم از پنجره دیدم ...

ذهنتو درگیر نکن چیزی نمیشه.

و شکاک بودنم به شوهرتون نشون نده ک حساس نشه

برا نی نی بده مامان قشنگ این فکرا

🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو وشوهرت هم باهم دوست بودین ؟چرا باهم ازدواج نکردن ؟

دقیقا نمیدونم سن شوهرم کم بوده هیچی نداشته پدرشوهرم راضی نبوده فک کنم خونواده اونم 

ولی کلا اون اوایل همه میگفتن بهش فک نکن اگ شوهرت نصف تلاشایی ک کرده برات برا اون میکرد میگرفتش اون اوایل من خیلی خودخوری میکردم سر اون ولی بقیه میگفتن اشتباه میکنی 

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

حالا منم چندوقتیه کلیک کردم رو دوست دختر قبلی شوهرم

من از همه چی خبر داشتم ولی اهمیتی نمیدادم تا یه بحثی پیش اومد و کلا زد. انکار کرد 

بعد اون خیلی حساس شدم حتی به اون مرحله نشخوارفکری رسیدم و با خودم میگم یعنی رابطه داشتن و این حرفاا؟ 

اصلا ننیتونم بهش فکر نکنم چون همش سواله برام مگه چیکار کرده که همش انکار میکنه؟ اگه یه رابطه عاشقانه ساده بوده پس چرا اینقد سختش میکنه؟ 

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

حالا منم چندوقتیه کلیک کردم رو دوست دختر قبلی شوهرممن از همه چی خبر داشتم ولی اهمیتی نمیدادم تا یه ب ...

منم اوایل ازدواجم خیلییی اذیت شدم دوران نامزدی و عقد مهم نبود برام ولی بعد عروسی هرثانیه تو فکرم بود حالا اما دیگ بهش فک نمیکنم

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

منم اوایل ازدواجم خیلییی اذیت شدم دوران نامزدی و عقد مهم نبود برام ولی بعد عروسی هرثانیه تو فکرم بود ...

منم اینجوری شدم واقعا ادیتم از این بابت

میدونم اشتباهه ولی نمیتونم بهش فکر نکنم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

این ک اون این همه تغییر مثبت کرده و من ب جاش ورم دارم بدههه میگم یهو شوهرم نبینه و‌...هرچند همه کسای ...

هر حسی به خودت داشته باشی اونم دریافت میکنه.

ابدا خودت و بد ندون. خیلی هم زیبایی خیلی هم جذابی.همه ش به چیزای مثبت فکرکن. چندوقت دیگه دستای نینی نازت وقراره بگیری و باهمسرت برای اینده ش تلاش کنین پس ذهن ارومت و اروم تر کن به خدا و اهل بیت توسل کن.  از خدا کمک بخواه ارومت کنه.تو خونه قرآن بذار پخش بشه بخون...  هوای زندگیت و داشته باش ونگران هیچی نباش. از اون ادم هم تاحدممکن فاصله بگیر.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

نکنیدبابا اولا توگذشته پاک ترین ادماهم چیزی هست بخوای اهمیت بدی بیشتر ارامشت میریزه بهم 

دوما آنقدر به فردی خساسیت نشون ندین نقطعه ضعف یادآوری دوست داشتن که اگه اون فردم توفکر علاقه طرف نبود انداختینش توفکر