2777
2789
عنوان

رنگ پوست گردو

120 بازدید | 12 پست

سلام خانوما تو رو خدا یه راه کار بدین رنگ پوست گردو از دستم بره چند روز پیش پسرمو و شوهرم رفته بودن باغ چند تا گردو کنده بودن پسرم گیر داد ک پوست کن منم دستکش گذاشتم پوست کردم ولی باز قهوه ای شده دستم هر کاری ک به ذهنم میرسیدو انجام دادم .

مثل پودر موبر . آبغوره.  آبلیمو و جوش شیرین . وایتکس . خمیر دندون 

یکمی کم رنگ شده اما کامل نرفته . حالا چیکار کنم شبم باید برم مسجد

یکی می گفت برگ درخت گردو رو بجوشون با آبش دستتو بشور 

رنگ میره 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا یه تایپک راجب همین زده بودن نظرات رو میفرستم

سلام، برای کسایی ک به این تاپیک سر میزنن، برای پاک شدن رنگ گردو از دستشون باید بگم پودر مو بر یا همون واجبی معجزه میکنه، عالیه، با آب خمیر کنید یکم شل باشه بریزین روی دست و ماساژ بدین با لیف بکشین تا کامل رنگ برطرف بشه، فقط زیاد رو دست نمونه، میتونید چند بار امتحان کنید، من امتحان کردم عالیهپاک نمیشه عزیزم ولی اگر همون موقع با برگ گردو پاک میکردی کمرنگ میشد وگرنه با هیچی نمیرهبا آبلیمو پنبه دستات و تمیز کن و با صابون بشور چندبار اینکارو بکنی میره بشرطی که ابلیموش غلابی نباشه😃 سینک ظرفشویی وایتکس بریز بعد با یک پارچه توری بساب میره.

میتونی لباس هم تو تشت بشورپودر موبر(واجبی) بزن بهشون .شاید یذره پوست پوست بشه ولی کمرنگشون میکنهی.

&اینم امضام @اینم اثر انگشتم حالا برو اموالمو تصرف کن.😒