2777
2789
عنوان

دکتر زنان عقده ای و مشکل دار

128 بازدید | 5 پست

بچه ها من برای بارداریم اوایل پیش یه دکنر زنان میرفتم اخلاقش افتضاح بود یه ذره برای بیمار احترام قائل نبود همه رو با هم ویزیت میکرد حریم خصوصی زیر صفر یه وضع شرم آوری تا مریض حرف میزد یا سوالی میپرسید میگفت حرف نزن بزار من صحبت کنم این جمله تکراریش بود فقط میخواست مریض بره بیرون خودش تکون نمیخورد به جاش منشیش که ماما بود معاینه ها رو انجام میداد وضعیت مطبش شلوغ و به هم ریخته مریضا تو گرما مینشستن خودش زیر کولر آهنگ میزاشت و تو تلگرام با یه مردی که اونم دکتر بود چت میکرد لابه لاش چهارتا مریضم میدید یه باره شروع میکرد خندیدن معلوم بود یه چیز خنده دار گفته یا با حرص تایپ میکرد معلوم بود دعواشون شده من رو ترازو میرفتم راحت میتونستم چتاشونو بخونم کسی رو ادم حساب نمیکرد که قضاوتا براش مهم باشه همه از نظرش بی سواد و احمق بودن معلوم بود آدم عقده ای و مشکل داریه تا اینکه دیروز یادش آفتادم تو نت اسمشو سرچ کردم تو تاپیکای نی نی سایت یه چیزی خوندم که پرم ریخت قبلش اینو بگم تو همون شهر یه پزشک متخصص آقا بود که خیلی هم سرشناس بود بعد خانم این آقا وقتی متوجه خیانت شوهرش میشع خودکشی میکنه و خیلی بد میشه بعد دیروز دیدم یکی از کاربرا گفته اون زنی که به خاطرش خانم اون دکتر خودکشی کرده همین خانم بوده 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

چرا  دکترای روانی و به نظام پزشکی گزارش نمیدید وقتی تعداد اعتراضیا زیاد باشه حتما رسیدگی میکنن دیدم پیگیری کردن 

برای خودمون ارزش قائل باشیم پیگیری کنیم گزارش بدیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دکترای روانی و به نظام پزشکی گزارش نمیدید وقتی تعداد اعتراضیا زیاد باشه حتما رسیدگی میکنن دیدم ...

دقیقا بعدا گفتم کاش گزارش داده بودم من همیشه بعدا به فکر افتادم ولی دیدم رفتاراش زشته دیگه پیشش نرفتم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
[QUOTE=386446539]دقیقا بعدا گفتم کاش گزارش داده بودم من همیشه بعدا به فکر افتادم ولی دیدم رفتاراش زش ...

سکرت باشه بهتره