2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینطورین

137 بازدید | 11 پست

من یه آدمیم که زندگیم رو نظم وبرنامس.بعد اطرافیانم انتظار دارن مثل خودشون باشم دوست دارن هر موقع خواستن سرزده بیان خونم یا منم بیس چاری خونه اونا باشم حالا که اینطوری نیس مدام بهم میگن تو آدم به دوری من با اینا چیکار کنم به نظرتون تا حالا با همچین آدمایی ارتباط داشتین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه ک از ادم ب دور باشی

اعصابت ارومتره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حد و مرزبذار

هیچی سرشون نمیشه یه زندگی به قاعده و قانون و هدف دارن به کسی توهین نشه ولی فک کن اینا چجوری ادمین که دختراشونو ۱۶ سالگی شوهر میدن و میگن درس برای دختر خوب نیس اگرم قرار باشه کسی کسیو مسخره کنه منم ولی دست پیش میگیرن و منو آدم بده میکنن

هیچی سرشون نمیشه یه زندگی به قاعده و قانون و هدف دارن به کسی توهین نشه ولی فک کن اینا چجوری ادمین که ...

به نظرم برنامه های خودتو سفت بچسب و زیاد اهمیت نده 

سعی کن زود کوتاه نیای درمقابلشون

کار خودتو بکن

خوبه ک از ادم ب دور باشیاعصابت ارومتره

راستش شرایطم یجوریه که من بین سیلی ازین آدما گیر افتادم و دورو برم فقط همینان،رفت و آمد نمیکنم یه جور رفت و آمد نمیکنم هزار جور 

به نظرم برنامه های خودتو سفت بچسب و زیاد اهمیت نده سعی کن زود کوتاه نیای درمقابلشونکار خودتو بکن

تا الان که سعیم براین بوده ولی کلا خیلی آدمای سمی هستند خدا هیچکسو اینطوری گرفتار نکنه