2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ناراحت شده😢😭

378 بازدید | 14 پست

نامزدم ۱۰ روزه رفته سفر کاری و نبست

و این اولین سفر کاریشه توی دوران عقد

بعد خونوادش دعوتم نکردن تو این ۱۰ روز

امروز مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که امشب مهمون داریم ب زنتم بگم بیاد؟اول از اون اجازه میگیرن

شوهرمم گفته تو این چند روز ک من نیستم سراغشو نگرفتین الانم لازم نیست بگین بهش☹️ب منم گف اگه گفتن نرو‌‌

حالا مادرشوهرم میگه اون یادش داده😣وای خیلی بد شدممممم

مادرشوهرمو خیلی دوسش داشتم😭

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت اصلا سیاست نداره

الان تورو با اونا بد کرده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

یه جاهایی ادم خودش عقلش نمیرسه خوبکه یه عاقل کنارش باشه.

عزیزم اولته این احساسو داری ، بعدا میفهمی سیاست و حفظ احترام خودت خیلی مهمتر از احساس مادرشوخرت بوده.

اگه خیلی هم ناراحتی پاشو برو حمالی کن ، واسه همین میخواسته خبرت کنه

شاید اوناهم منتظر بودن ببینن شوهرت نیست میری سر بهشون بزنی،شاید چون نرفتی بهشون سر بزنی فکر کردن دوست نداری بری خونشون همونه از همسرت پرسیدن دعوتت کنن یا نه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

منی که بعد ۸ سال زندگی امیدوارم شوهرم به همچین درکی برسه و اینقدر یه طرفه طرف مادرشو نگیره

اصلا برات مهم نباشه هر چی اول سیاست داشته باشی زندگی آیندت راحت تره زیادم با خانواده شوهرت صمیمی نشو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

این گله گله گذاریا دل ادم و سیاه میگنه کینه میاره شوهرت نبتید میگفت ده روزه خبر نگرفتید باید میگفت زنگ بزنید از خودش بپرسید .این پیغام پسغام بردن اوردندزندگی تدمو خراب میکنه از اول یاد بگیر  خودت حرفتو بزن  به شوهرتم بگو از طرف تو جواب نده بسپاره به خودت

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الانم نزار این قضیه ادامه دار بشه برو یه سر اونجا بگو دلم تنگ سده بود صبر کردم ببینم شما هم دلتون برام تنگ میشه !؟با خوش رویی هک حرفت رو بزن هم کدورت ها رو سریع تموم کن 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40