2777
2789
عنوان

صندلی جلو یاپشت مسئله این است

144 بازدید | 16 پست

خانم ها وقتی شما مادرشوهرتون تو ماشین باشید کی جلو میشه (البته اگه مادرشوهر همراه همیشگی نباشه)

من خودم به شدت بهشون اصرار دارم ایشون جلو بشینه البته ایشون(همیشه همراه مانیست)

واقعیت من خودم خوشحال میشم مادر و پسر کنارهم بشینند کیف کنند کنار پسرش چه اشکال داره؟!

پسر مردم که نخریدم!!!!

نمی دانم بقیه چجوریند

ولی واقعاً درک نمیکنم یکی علی الخصوص زمانی که مادر دائم همراه نیست توقع کنه حتما خانم جلو بشینه 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

نمیدونم

برای احترام میگم مادرشوهر جلو بشینه حتما

بلاخره یکی دو دفعه هست که چیزی نمیشه عقب بشینم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونمبرای احترام میگم مادرشوهر جلو بشینه حتمابلاخره یکی دو دفعه هست که چیزی نمیشه عقب بشینم

دقیقاً

من همیشه میگم مادرشوهر باید جلو بشینه مادرشوهر من عالیه و مهربون تاج سرمه خدایی عاشقشم

مادر شوهرم منم خیلی زن مظلومیه خیلی زحمت کش

خدا برات حفظشون کنه،واقعا برای من جای مادر پر کرده

واقعیت برای جای مادر نیست اما زن خوبیه انصافاً تا حالا هیچ آزاری برام نداشته

من ک اصن مجردم ولی تا جایی ک میدونم باید برا احترام مادرشوهر جلو بشینه

ای ول همه چقدر خوبند خداروشکر 

می ترسیدم حرمت ها کمرنگ شده باشه اما شکر 

البته واقعیت برای آدمی که مادر شوهر همیشه همراه باشه متفاوت ها 

اصلا خود مادر باید درک کنه به پسر و عروسش اجازه دونفره بودن بده

واقعیت برای جای مادر نیست اما زن خوبیه انصافاً تا حالا هیچ آزاری برام نداشته

درسته من آخه مادرم خیلی سلطه گره و همیشه تو زندگیم دخالت میکنه و بارها خواسته زندگیمو از هم بپاشه،ولی مادرشوهرم همیشه هوامو داشته حتی بارها به همسرم تاکید کرده که بهار اذیت نکن اصلا بشنوم اذیتش کردی دیگه مادرت نیستم هر وقتم همسرم میره پیشش کلی وسیله و خوراکی مخصوص من میده بهش برام بیاره

درسته من آخه مادرم خیلی سلطه گره و همیشه تو زندگیم دخالت میکنه و بارها خواسته زندگیمو از هم بپاشه،ول ...

خدا برات حفظش کنه

منم همیشه میگم ومیگفتم اون عوضی جلو بشینه یا مثلا شوهرم وداداشش اگه سربه سرخواهرشون میزاشتن باهاش دعوا میکردم حتی پشت سر ولی رفته رفته دیدم ن انگار هرچی من حوبی میکنم اینا گستاخ ترمیشن مثلا ميخواستم یه جای عالی برم ازمایش بدم به شوهرم گفتم ننتم بیار باالتماسسسسسس راضیش کردم دراین حدبگم بعدننش اومد نشست یه جوری ژست گرف حرف زد که انگار بسورزززززز پسرم ببین تورو اورده ننشم جلوترازتو اورده یعنی پشت دستمو داغ کردم برای اون اشغال کاری نکنم البته این یه نمونه ازکاراشه بخوام بگم میشه طومار ولی جلو نشستمو نمیتونم انگار خووم معذبم تربیت خانوادگی‌م اجازه نمیده بزرگتر پشت بشینه 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️