2777
2789
عنوان

چرا پسرا توهم زدن

138 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من نیومدم از خودم تعریف کنم فقط تجربه رو می‌خوام بگم چون میدونم همیشه یه آدمایی هستن توی نی نی سایت که از تاپیکا حاشیه درمیان😂من کارشناسی ارشد دارم شغل رسمی دارم  خانواده م فرهنگی هستن الحمدلله وضعمون بد نیست ...خیلی برام جالبه پسرایی که خواستگاریم میان آنقدر منت میگذارن آدم احساس می‌کنه سر کچلشو آزاد کردن 😂 به خودت بیا مرد ..یکیشون میگفت ببینید من اگر با شما ازدواج کنم یه ازدواج منطقی خواهد بود نه احساسی در صورتی که خودشم داشت کچل میشد منم داشتم دلمو راضی میکردم زنش بشم چون به خونه ۶۰ متری داشت و شغل رسمی ...یکی دیگه از همکاران دیشب بهش میگم ایتا پیام بدید فایل های رو که میخواهید براتون بفرستم همین اندازه رسمی خدا شاهده پیام نداد! 😂 ....من نمی‌دونم چرا پسرا احساس می‌کنند من عاشقشونم ...خدا شاهده زشت هم نیستم ...شما هم این تجربه هارو دارید احساس میکنم پسرا تو توهمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتی خداییش ربطی به توهم نداشت 😅😅اونم بنده خدا درست گفته ازدواج باید اول منطقی باشه

آخه با منت میگفت یعنی من دارم منطقی انتخاب میکنم احساسی یعنی بهت ندارم خب کرد پاشو برو تو زنگ زدی واسه خواستگاری من که نامه ننوشتم 😂😂😂

خیلی پرو و متوقع شدن 

من خیلی خوشگلم (بقیه میگن )

پدرم وضع مالی عالی 

خودم معلم 

سرشناس هستیم 

بعد یه خواستگار داشتم 22 سالش بود طرف نه خونه داشت نه ماشین هنوزم دانشجو بود قیافه هم خوب نبود درآمد هم ماهی 10

بعد می‌گفت من که چیزی کم ندارم چرا جوابتون منفیه 💔😑🫠

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

خیلی پرو و متوقع شدن من خیلی خوشگلم (بقیه میگن )پدرم وضع مالی عالی خودم معلم سرشناس هستیم بعد یه خوا ...

وای عزیزم درک میکنم برای منم پیش اومده یکی بود پسرش شاگرد برق کار بود ...من بهش جواب منفی دادم پدره تماس گرفت گفت من صد برابر یه کارمند درمیارم چرا جواب منفی دادید ..‌در صورتی که پسرش هیچی نداشت حتی شغل هم نداشت ...تازه روزی هم که اومدن منو دیدن پسرشون نبود و خودش و خانومش بودن رفت زیر گوش خانومش گفت آخه پسرم خیلی خوشگل میخواستا این خانوم معمولیه 😐 ....هم زن خیلی خوشگل می‌خوان هم کارمند هم خانواده دار بعد خودشون هیچی نیستن 

آخه با منت میگفت یعنی من دارم منطقی انتخاب میکنم احساسی یعنی بهت ندارم خب کرد پاشو برو تو زنگ زدی وا ...

باید بهش میگفتی منظورتون چیه ؟یعنی هیچ علاقه ای نیست ؟😆😆کلا آقایون اعتماد بنفس بشدت بالایی دارن فکر میکنم بخاطر شرایط جامعه هم باشه 

باید بهش میگفتی منظورتون چیه ؟یعنی هیچ علاقه ای نیست ؟😆😆کلا آقایون اعتماد بنفس بشدت بالایی دارن فک ...

اره خدا شاهده دوبار زنگ زد که من راضی شدم برم ببینمش بعد که رفتم سرم منت می‌گذاشت 😂😂😂

وای عزیزم درک میکنم برای منم پیش اومده یکی بود پسرش شاگرد برق کار بود ...من بهش جواب منفی دادم پدره ...

وای من خیلی بهم برمیخوره همچین آدمایی میان خواستگاریم 

خب تو خودت رو ببین بعد دنبال دختر همه چیز تموم باش 

😐بعد می‌گفت 10 تومن که کم نیست 

گفتم من بابام ماهی 100 درآمدشه هنوز کم میاریم 

خونه و ماشین داریم 

تو میخوای چکار کنی با این 10 برو به امید خدا 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

وای من خیلی بهم برمیخوره همچین آدمایی میان خواستگاریم خب تو خودت رو ببین بعد دنبال دختر همه چیز تموم ...

همین 😐😐خداروشکر شما این کامنت رو گذاشتی من فکر کردم تنها کسی ام که تحت تاثیر رفتارای سمی مردم قرار میگیرم