سلام خانوما من نیومدم از خودم تعریف کنم فقط تجربه رو میخوام بگم چون میدونم همیشه یه آدمایی هستن توی نی نی سایت که از تاپیکا حاشیه درمیان😂من کارشناسی ارشد دارم شغل رسمی دارم خانواده م فرهنگی هستن الحمدلله وضعمون بد نیست ...خیلی برام جالبه پسرایی که خواستگاریم میان آنقدر منت میگذارن آدم احساس میکنه سر کچلشو آزاد کردن 😂 به خودت بیا مرد ..یکیشون میگفت ببینید من اگر با شما ازدواج کنم یه ازدواج منطقی خواهد بود نه احساسی در صورتی که خودشم داشت کچل میشد منم داشتم دلمو راضی میکردم زنش بشم چون به خونه ۶۰ متری داشت و شغل رسمی ...یکی دیگه از همکاران دیشب بهش میگم ایتا پیام بدید فایل های رو که میخواهید براتون بفرستم همین اندازه رسمی خدا شاهده پیام نداد! 😂 ....من نمیدونم چرا پسرا احساس میکنند من عاشقشونم ...خدا شاهده زشت هم نیستم ...شما هم این تجربه هارو دارید احساس میکنم پسرا تو توهمن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی پرو و متوقع شدن من خیلی خوشگلم (بقیه میگن )پدرم وضع مالی عالی خودم معلم سرشناس هستیم بعد یه خوا ...
وای عزیزم درک میکنم برای منم پیش اومده یکی بود پسرش شاگرد برق کار بود ...من بهش جواب منفی دادم پدره تماس گرفت گفت من صد برابر یه کارمند درمیارم چرا جواب منفی دادید ..در صورتی که پسرش هیچی نداشت حتی شغل هم نداشت ...تازه روزی هم که اومدن منو دیدن پسرشون نبود و خودش و خانومش بودن رفت زیر گوش خانومش گفت آخه پسرم خیلی خوشگل میخواستا این خانوم معمولیه 😐 ....هم زن خیلی خوشگل میخوان هم کارمند هم خانواده دار بعد خودشون هیچی نیستن