2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی میگم تاپیکو نترکونید 🦧🦧ولی اگه دوباره جنگ شد چه خاکی به سرمون بریزززیم🤣😭😭😭😭

واییی شما چقد استرس داریددد عین من بیخیال باشید

یه اهنگ خفن بزارید برید وسططط برقصید

سلام عشقم چی شد آزمایش دادی؟؟

سلام عزیزم ❤️

نه بابا

تازه امروز بیبی چک خریدم فردا بزنم اگه مثبت شد برررم بدم 😂🤦‍♀️

راستش دیگه دل ازمایش ندارمم🥴😆

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بچه ها یه اهنگ پیدا کردم، انگلیسیه، گوش کنید عین چیییییی گریتون میگیره، یه فیلمه هس اسمش( 13 دلیل برای اینکه) هس

خیلییییی خوبههه فقط باید گریه کنی

داستانشو بگم؟؟ 

واییی شما چقد استرس داریددد عین من بیخیال باشیدیه اهنگ خفن بزارید برید وسططط برقصید

حیف محرمه ،وگرنه این کارو میکردم 😂🤦‍♀️

ولی واقعا جنگ استرس داره ،اینکه بعدش چه بلایی سرمون میاد ،تازه ما روستاییم چیزی نمیبینیم ،ولی از استرس جوون میدم 😔😒😭

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

بزن ببین چه خبره آره می‌دونم همه استرس داریم

❤❤️❤️

حیف محرمه ،وگرنه این کارو میکردم 😂🤦‍♀️ولی واقعا جنگ استرس داره ،اینکه بعدش چه بلایی سرمون میاد ،تا ...

اوههه راست میگی محرمه خاک تو سرممم اصلا یادم نبوددد

نمیگفتی اهنگ میذاشتما😂😂💔

حیف محرمه ،وگرنه این کارو میکردم 😂🤦‍♀️ولی واقعا جنگ استرس داره ،اینکه بعدش چه بلایی سرمون میاد ،تا ...

استرس نداشته باش بابا، تو روستا چیزی نمیشه بعد ما تهرانیم هیچ چیزی نشده، نگران نباش بابااا

اوههه راست میگی محرمه خاک تو سرممم اصلا یادم نبودددنمیگفتی اهنگ میذاشتما😂😂💔

ههیییی😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

استرس نداشته باش بابا، تو روستا چیزی نمیشه بعد ما تهرانیم هیچ چیزی نشده، نگران نباش بابااا

ایشالا که واسه هموطنامون مشکلی پیش نیاد 🤲❤️

دللم به حال کشورم میسوزه 🇮🇷🥺💔