2777
2789
عنوان

کنکور سال اینده

279 بازدید | 44 پست

دوستانی که تجربه دارین با پایه صفر میشه تا ۴۰۵ به رشته تاپ فکر کرد

با کلاس و دو تا منبع میشه درصدهای بالا کسب کرد

و اینکه کتابهای چاپ ۴۰۰ (آموزش پرورش) آنقدر عوض شده که نشه باهاشون نهایی ۴۰۵ رو داد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه البته تلاش وکوشش خودتم بستگی داره

و کتابهافکرکنم عوض شدن 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

بله چرا نشه قطعا میشه 

ولی کتاب هارو حتما عوض کن

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اره با یه سال از صفرم میشه به تاپ رسید ولی باید پیوسته بخونی کتابا ام خیلی عوض شدن بعضیاشوننمیشه نها ...

آره حتی قید دو ترم دانشگاه و دارم میزنم بشینم بخونم

فقط چون از درس خیلی دور بودم ساعت مطالعه از خیلی کم شروع میشه که بتونم ادامه بدم

کتاب رو نگاه کردم همون بود دیگه نهایتا چند تا شکل عوض شده باشه آخه واقعا نمیتونم اینا رو بخرم هزینش زیاد میشه از طرفی هم چشام درد میگیره با پی دی اف

آره حتی قید دو ترم دانشگاه و دارم میزنم بشینم بخونمفقط چون از درس خیلی دور بودم ساعت مطالعه از خیلی ...

شیمی مثلا چن جا تغییر داشته

زبست هم

قبل اینکه شروع کنی هر روز یه کتابو با پی دی اف کتاب امسال مقایسه کن

جاهایی که چیزی اضافه شده رو پرینت بگیر بچسبون به کتابت در طول سال خیالت راحت باشه

اره میشه البته تلاش وکوشش خودتم بستگی دارهو کتابهافکرکنم عوض شدن

هزینه ها وحشتناک بالا رفته

صفحاتو‌ نگا کردم همونه می‌خوام حین خوندن بررسی کنم اگه تفاوت داشت تو کتاب خودم ویرایش کنم

ریاضی و فیزیک و شیمی عوض نشده تا جایی که میدونم ولی زیست ترجیحا کتابای جدید بگیر.اره میشه فقط باید پیوسته بخونی.سعی کن بیشتر خود خوان باشی کلاس ببین ولی کم.تست زیااااد بزن حتما یه ازمون ثبت نام کن.من خودم از درصد 30 فیزیک پارسال امسال رسیدم به 76.کلاساتو هوشمندانه انتخاب کن هر کلاسی خوب نیست

کتابا تغییراتش زیاد نیس به جز زیست و زمین ولی دقیقا از همون تغییرات سوال میدن یا چاپ جدید بگیر یا خو ...

اع چه خوب

آره می‌خوام درس به درس بررسی کنم جاییش فرق داشت تو کتاب ویرایشش کنم

سر تعداد منابع یکم مردمم با وجود کلاس دو تا رو به زور هندل کنم

هزینه ها وحشتناک بالا رفتهصفحاتو‌ نگا کردم همونه می‌خوام حین خوندن بررسی کنم اگه تفاوت داشت تو کتاب ...

باشه خود دانی 

مگه چندسال از تحصیلیت کنکوربدهی؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)