2777
2789
عنوان

سیادت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست

خب چه ربطی داره 

فامیل ما دوتا پسرعمو سید هستن یکی خیرخواه و نیکوکار و ادم حسابی و اون یکی چشم به ناموس مردم و یه ادم بیخود 

سید بودن دلیل بر پاک بودن نیست 

بعدشم یزید و امام حسین هم فامیل بودن و هم خون بودن 

قیاس مع الفارق کردید عزیز 

سیادت از طرف مادری هم سید حساب میشه فقط شجره نامه براش درنمیاد چون عربها خانومها رو وارد شجره نمیکردن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
کاش من سید نبودم چی داره از نسل عرب بودن

حالا تو که نسلت عربه 

با منی که نسلم ایرانیه 

چه فرقی داریم؟

خون من قرمز تره؟

از تو اکسیژن بیشتر تنفس میکنم؟

عمرم بیشتره؟؟؟

روز قیامت متوجه نسلت میشی و فخر میفروشی 

اینجوری نگو جانم

همه چیز این دنیا نیست 

بعدم گول حرفای نت که نسل اریایی نسل اریایی رو نخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعضیا میگن سیادت از هاشم جد پیامبر شروع شده اگه اینطوری باشه ابولهب و بنی عباس هم سید محسوب می ...

اون بعضیا ها رو من تا حالا نشنیدم 

بعدش شما اینقد خودتو درگیر نکن 

مهم رفتار و اعتقاداته آدمه 

ایناس ک مشخص میکنه چقدر به ائمه نزدیکی یه نه

که اینم یه قرارداده بچه میتونه فامیلیش رو عوض کنه

آره اما چون تو شناسنامه و فامیل قبلیش سید بوده ،تو شناسنامه جدیدشم باز سید میذارن 

من دیدم طرف سید بود و فامیلشو عوض کرد 

واسه فامیل دومش هم سید بودنش لحاظ شده 

خیلی زشته این حرفتون لابد فکر میکنی عجم ها از عرب برترن در حالی ک ملاک برتری فقط تقواست

نه ولی واقعیت اینکه در تاریخ اومده عرب های ایران حاصل جنگ ها وبه بردگی گرفتن زنها و ت ج  ا و ز هستن 

قضیه زیتون رو بخون متوجه میشی 

تو قشر تحصیلکرده خجالت میکشی بگی سادات سید هستم 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

خب چه ربطی داره فامیل ما دوتا پسرعمو سید هستن یکی خیرخواه و نیکوکار و ادم حسابی و اون یکی چشم به نام ...

عزیزم من نمیگم هر سیدی پاکه، حرفم اینه که کسی که مادرش سید باشه هم سید محسوب میشه

حالا سید بودن یا نبودن چه تاثیری تو زندگی داره؟

اتفاقا سادات باید بیشتر مراقب رفتارشون باشن و خدا نسبت بهشون سخت گیرتر هست چون یه جورایی نماد فرزندان ائمه هستن.

خود من یه سید به شددددددددت مهربون و انسان میشناسم

یه سید به شدددددت گاو و بیشعور

تلاش کنیم انسان خوبی باشیم

عزیزم چیزی که میگم حتمادرست نیست ولی خب در دی نیهودیت هست که دینشون از مادر میرسه یعنی یهودیت فقد از مادر منتقل میشه و این سادات عزیز از پدر ی جور سیاست اسلام در مقابل جهوده 

نه ولی واقعیت اینکه در تاریخ اومده عرب های ایران حاصل جنگ ها وبه بردگی گرفتن زنها و ت ج ا و ز هستن ...

تو رو خدا اینا رو جایی نگی ها

این اطلاعات از کتابهای تاریخی نیست

از ساعتها چرخیدن تو کانالهای ماهواره ای و پیج امید داناهاست.