2777
2789
عنوان

تماس با 110 در مورد افغانستانیها

326 بازدید | 15 پست

امروز تماس گرفتم با 110

راجع به زیاد بودن افغانی ها تو امامزاده صالح

گفتن هر وقت مورد مشکوکی ديديد از افغانی یا بی نظمی و خشونت و عدم رعایت قانون 

حتما اطلاع بدید به 110 و 114

گفتن حتی اونایی که مجوز دارن اگه قانون و نظم رعایت نکنن و خشونت داشته باشن باید تشریف ببرن کشورشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا باهاشون بد نبودم از این به بعد هم نیستم 

نمی خواهم باهاشون درگیرشم .چون نمی توانم سلیطه باشم

ولی خودم و خانوادم ته خونه بهشون میدیم نه کار ازشون هم خرید نمی‌کنیم 

اگه هم خشونت و بی قانونی دیدم آدرس خونه یا محل کارشون رو میدم 110

گفتن هر وقت مورد مشکوک یا بی نظمی دیدی زنگ بزن، الکی زنگ نزن.شما بابتش تاپیک زدی😁😃

ادرس محل جمع شدنشون که امامزاده هست گرفت

گفتم خیلی زیادن

تازه یک سرشون ظاهرشون نشون نمیده افغانی هست

خود پلیسه هم می گفت این افغانی ها تا به یک نون و نوایی میرسن تازه خود واقعی‌شان رو نشون میدن

نمیدونم چطور ایرانی ها میرن با اینا ازدواج میکنن مخصوصا مردها .فکرشو بکنید تازه کلی پول میدن تا با اینا ازدواج کنن

ادرس محل جمع شدنشون که امامزاده هست گرفتگفتم خیلی زیادنتازه یک سرشون ظاهرشون نشون نمیده افغانی هستخو ...

چی بگم والا

از نظر منم باید برن دیگه گندش داره در میاد

پس فردا میشیم حکایت اسرائیل و فلسطین

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
نمی دونم ایرانی های مقیم خارج هم جرات دارن داد بزنن سر شهروندان اون کشور یا اونجا رو کثیف کنن

آره عزیزم دارند تاریخ نشون داده که چقد بی فرهنگن در جریان تجاوز گروهی دانش آموزان ب معلم تو اتریش دو نفرشون افغانی بودند برا همین یه سری از کشور ها اصلا به هیچ عنوان دیگه افغانی ها رو راه نمیدن تو کشورشون

آره عزیزم دارند تاریخ نشون داده که چقد بی فرهنگن در جریان تجاوز گروهی دانش آموزان ب معلم تو اتریش دو ...

البته ایرانی ها نه افغان های خارج رو دارم میگم که کشور های دیگه هم همین وضعه