2777
2789
عنوان

باور میکنید

306 بازدید | 31 پست

دو ماه زن و شوهر باهم نباشن همه چیزم خوب سر کار رفتن بازی تفریح شام نهار کارای خونه بیرون همه چی درست باشه بگو بخند بحثم باشه مثل بقیه 

حتی دستشون بهم نخوره یه جا بخوابن ولی پشت هم کنن نگین طرف خسته اس مثلا تا دو نشسته فوتبال دیده ولی با خانومش نبوده خیانت فکر نکنم اصلا بلد باشه بکنه مرد هم خنگ نیستا همه چی عالی

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

ناتوانی جنسی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.