2777
2789

۳تا دکتر بردم بیمارستان بردم شب تبش خوب بود باز تب کرده چیکار کنم پایین بیاد لااقل 

۳۹ .۳۸ 

دیشب امپول سرم زد بیمارستان خوب شد تبش ۳۶ شد  بازامروز  رفت بالا 

سفکسیم داد شیافم داد نمیاد پایین 

ببرش تو وان اب ولرم بازی کنه تبش پایین بیاد

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نشاسته 

نشاسته تو اب یکم حل کن حالت خمیری شل پیدا کرد

کف دستاشو پاهاش بزن سریع خنک میشه

عرق کاسنی یا بید بریز تو اب ولرم دستاها و پاهاشو شسشتشو بده

زیر بغل و کشاله ران و نزدیک گردن اونجاها رو دستمال نمناک بکش

بعضی ها تب مقاوم دارن

پسر منم کوچیک بود هر وقت مریض میشد نزدیک 39چهل تب میکرد تا سه چهار روز

مایعات بیشتر بده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

من بچه هام تب میکردن بل دارو قطع نمیشد فقط روی ۳۸ میموند  دکتر میگفت ایرادی نداره

یه باز آنفولانزا شدید گرفتن  بین دو نوبت بروفن دکتر گفت استامینوفن هم بخورن 

ساعتش یادم نمیاد چون ۱۰ سال گذشته

اما یکبار که بچه اولم نصف شب تبش قطع نشد میترسیدم بردمش حمام آب گرم بیرون آمد تبش پایین آمده بود

اما آب سرد نباید باشه  ولرم 

نشاسته نشاسته تو اب یکم حل کن حالت خمیری شل پیدا کردکف دستاشو پاهاش بزن سریع خنک میشهعرق کاسنی یا بی ...

پسر منم خیلی بد تبه برا واکسنشم ۳ روز تب میکنه 

دست و پاهاش خنکن سرش و شکمش داغ 

من بچه هام تب میکردن بل دارو قطع نمیشد فقط روی ۳۸ میموند دکتر میگفت ایرادی ندارهیه باز آنفولانزا شد ...

همه را انجام دادم فقط شربت خوراکی نمیتونه بخوره بالا میاره شربت