2777
2789

دارم از ناراحتی و غصه این که دخترم شیر خودمو نخورد دق میکنم ... شاید کلا در مجموع ده روز شیر خودمو خورده باشه ... چهار روز اول با هر مکافاتی بود با گریه اون و خودم بهش شیر خودمو دادم ولی روز چهارم دیگه اصلا یه قطره هم شیرم نمیوند و شوهرم و بابام گفتن شیر خشک بهش بدم منم واقعا از سر دلسوزی و کم طاقتی بابت گریه های دخترم بهش شیر خشک دادم بعد هم که با زردی و مریضی و غصه های خودم نتونستم خیلی به خودم برسم و شیرمو بهش بدم ... الان پنجاه و هفت روزشه ولی عذاب وجدان دارم فکر این که نکنه میشد شیرم زیاد بشه و ندادم داره دیوونه م میکنه ... افسردگی و استرس گرفتم ... بیایید بگید شما چطور با این قضیه کنار اومدید .... باورتون نیشه هنوزم به امید شیردهی رژیم رفلاکس رو رعایت میکنم و چیری نمی خورم میگم شاید شد و تونستم 

عزیز دلم به جای حرص خوردن و نگران حرف مردم ک بقیه و نزدیکان بودن 

برای هر بار شیردهی با آرامش رو سینه ات بگذار بگذار صدای قلبت رو بشنوه .

مهم عاطفه و آرامش و محبت که تو بهش میدی. 

براش شعر های قشنگ بخون .تو چشم‌هاش نگاه کن .اگر اعتقاد به قرآن داری با وضو باش و قرآن بخون .

سعی کن از الان حرف های بقیه رو فقط بشنوی. راه درازی تو تربیت بچه در پیش داری .

آروم باش و قوی و برقرار 

تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی که نذاشتی بچه ت گرسنگی بکشه و گریه کنه! اثرات این کار خیلی مخرب تره تا شیرخشک! منم بزور تا دو ماه تازه اونم به کمک پمپ و شیشه تونستم بهش شیرمادر بدم. خیلی لذت میبردم و بعدش تا مدتها عذاب وجذان داشتم! ولی وقتی از ۴ ماهگی مجبور شدم بذارمش برم سر کار فهمیدم چه لطفی به خودم و بچم کردم!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

تازه بچم تو این ۶ ماه بزنم به تخته، از همه همسن و سالاش هم سالمتر هم شیطون تر و بازیگوش تره! فکر کردی شیر مادر خیلی قوت داره؟ مامانای ماها هم که به همه بچه هاشون شیر مادر میدادن اگه پای صحبتشون بشینی میگن انقدر شیرشون ناکافی بوده که از چهل روزگی غذای کمکی رو کم کم شروع میکردن! والا بخدا!!!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
نمی بخشم اونایی که با حرف و نگاهشون موقع شیرخشک دادن به دخترم منو تا حد مرگ میبرن ... انقدر گریه کرد ...

بیخیال عزیزم کاملا درکت میکنم منم مثل تو شدم حتی مادر شوهرم بهم گفت تو مادر نیستی وقتی نمیتونی به بچه ات شیر بدی اولاش همش گریه میکروم و عذاب وجدان داشتم ولی الان برام مهم نیست وقتی شیر ندارم تقصیر من چیه چرا باید غصه اشو بخورم عوضش به جای غصه خوردن تمام انرژیمو براش میزارم اینهمه ادم هستن که بچه هاشون با شیر خشک بزرگشده چه اشکالی داره ماهم یکی از اونااینکه ما بهشون شیر خشک میدیم هیچی از مادر بودنمون کم نمیکنه بازم با تمامو جون و دل کنارشون هستیمو ازشون مراقبت میکنیم

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

بابا ول کن منبع هر دو تا بچه ام شیر خشک دادن پسرم سه ماه دخترم یک ماه شیر خودمو خوردن عذاب وجدان هم ندارم حالا که شیر خشک میدی انرژی تو صرف بزرگ کردن دخترن بکن مادری فقط شیر دادن نیست 

امیدی هست به نام خدا

ممنون دوستای گلم ... ببخشید با حرفهاتون دلم لرزید و نشستم یه دل سیر گریه کردم ... حق با شماست باید دل بکنم از شیری که ندارم و به فکر رشو و تعالس دخترم باشم . خدا خودش شاهد همه جریان بود و اوست که باید قضاوت کنه ... میرم نمازمو بخونم و از خدا بخوام بهم صبر و استقامت بده ... 😙😙😙💗💗💗💗