2777
2789
عنوان

شماره

114 بازدید | 10 پست

بچه ها من فقط سه رقم اول یه شماره ای و۲رقم آخرشو یادم مونده ترفندی ندارین بقیه شم گیر بیارم

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

میتونی یکی یکی زنگشون بزنی 🫠

چجوری آخه یعنی رقم های مختلف وارد کنم؟

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اگه مهم بود شمارشو حفظ بودی ‌پس بیخیالش شو

دلم دلای قدیم یکی توش ب سختی جامیشد ولی وقتی جامیشد دیگه ردخور نداشت بیاد بیرو ولی دله الانیا شده گواله هرکی میاد میفته توش زودم درمیاد ب خودت نگیر اونایی ک دیدمو منظورمه

اگه تلگرام داره از صفر تا ۹ وارد کن ببین میاد برات نیومد هم مجبوری زنگ بزنی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

اون اگه مهم بود شمارشو حفظ بودی ‌پس بیخیالش شو

مهمه اما اون موقع فکر نمی‌کردم باید حفظ کنم

اگه تلگرام داره از صفر تا ۹ وارد کن ببین میاد برات نیومد هم مجبوری زنگ بزنی

چجوری

چجوری

کد شماره رو که داری؟ مثلا ۰۹۱۲

سه رقم اول و دو رقم آخر هم که داری میمونه یه رقم که نمیدونی

جای اون یه رقم اعداد صفر تا ۹ تک تک وارد کن تو تلگرام لازم هم نیست سیو کنی تو پیامای ذخیره شده تلگرامت که شماره هارو نوشتی بزنی روش میاد بالا

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

یعنی یه رقمشو نمیدونی از ۰ تا ۹ شزوع کن زنگ زدن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

یعنی یه رقمشو نمیدونی از ۰ تا ۹ شزوع کن زنگ زدن

من فقط ۰۹۳۶و آخرش یعنی ۸۹رو بلدم همین 

من فقط ۰۹۳۶و آخرش یعنی ۸۹رو بلدم همین

خب دیگه احتمالش صفره تقریبا پیداش کنی

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم