2777
2789

ناراحت شد

با هم زیاد صمیمی نیستیم کلا هفت هشت بار دیدمش چون من دورکارم 

پارسال اول سال اومد سرکار باردار شد و  رفت از پیشمون ، الان دوماهه برگشته سرکار، دیروز دوباره فهمیدیم بارداره ، من تو واتساپ بهش پیغام تبریک دادم، دیده اما جواب نداده

کار بدی کردم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی چون فاصله بارداریش با قبلی کمه احتمالا با برنامه نبوده عصبانی بوده.فکر کنم خیلی زمان ببره که آروم بشی و بپذیری که وقتی نوزاد داری دوباره باردار شدی مخصوصا اگه شاغل هم باشه.

ممنونم،شاید

سلام گلم شرمنده میشه منو راهنمایی کنید 

از تاپیکی متوجه شدم حسابدار هستید 

برای ورود ب بازار کار چه چیز هایی باید بلد باشم؟چه نرم افزاری؟باید از کمک حسابدار شروع کنم؟طی چه مدت بعد کمک حسابدار میتونم حسابدار بشم 

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم 

سلام گلم شرمنده میشه منو راهنمایی کنید از تاپیکی متوجه شدم حسابدار هستید برای ورود ب بازار کار چه چی ...

سلام ببخشید من تعلیق بودم 

اکسل رو کامل مسلط باشید ،نرم افزارهای حسابداری هم اکثرا شبیه هم هستند یکی رو که بلد باشید بقیه رو هم یاد میگیرید 

نرم افزار حقوق و دستمزد و بیمه و تسلط به سامانه مودیان هم از واجباته

من پسرم یوتوبره

عزیزم پسرتون بعد چندماه کانالش مانیتایز شد ؟ درامد ماهانشون چند دلاره ؟ چندساله خیلی دلم میخواد کانال بزنم ب پولش نیاز دارم ولی خیلی سختی و شرایط خاص خودشو داره میخوام ببینم واقعا به سختیش می ارزه پولی که در میاد ؟

کانال خانم رقیه حسینی ام دوروزه پیدا کردم دارم ویدئوهاشو میبینم 

امیدوارم پسر گلتون موفق باشه