2777
2789
عنوان

بنظرتون من آدم وسواسی‌ای هستم

274 بازدید | 11 پست

دیروز مبل جدید خریدیم هفت تیکه و خب خیلی گرون بود. خیلی یعنی خیلی. با پول وانت اینا شد چهار میلیون(قصدم پز زیرپوستی نیست.) 

بعد من روکش پلاستیکیشونو نکندم و یه پارچه انداختم روش تا کثیف نشه‌. جهت اطمینان و محکم‌کاری با چسب پهن روی مبل رو پوشوندم تا هم یه محافظتی بشه هم پارچه تکون نخوره هی بیفته رو مخ باشه.

بعد حالا جاریم اومده گفته چقدر تو وسواسی. البته خب خودش خیلی شلخته‌س و طبیعیه هرکی غیر خودش رو وسواسی بدونه بماند که چقدر مادر شوهرم بهش گوشزد میکنه شلخته نباشه و بخاطر همین شلختگی و بی‌نظمی چقدر دعوا داره با شوهرش و همین چندوقت پیش شوهرش بهش گفته بود: از دستت خسته هستم. خب خلاصه بهم برخورد اما به روی خودم نیاوردم بعد خواست روی مبلی که تازه خریدم بشینه بهش گفتم عزیزم فکر نمیکنی هنوز زودباشه برای نشستن روی مبل نو؟ بعد فکر کرد بخاطر اینکه بهم گفته وسواسی نذاشتم رو مبل بشینه درحالیکه قصدم این نبود‌ من خودمم نمیشینم روش کلا میگن تا چندمدت نباید از پوشاک و وسایل نو استفاده کرد چون تازه از بسته‌بندی بیرون اومدن آسیب‌پذیرن.

به نظرم یکم عجیب هستین شما 

مگه نخریدی که بشینی پس برای چیه

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب در بیار پلاستیکشو تمیزش کن با بخار  و شامپو فرش 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

نه، تو وسواسی نیستی. بیشتر از اینکه وسواس باشه، به نظر میاد که یه مقدار دقت و احتیاط داری. آدم‌ها دیدگاه‌های متفاوتی دارن و بعضی‌ها ممکنه اینطور رفتارها رو وسواس ببینن. در کل اگه به نظرت مشکلی نیست و خودت راحتی، به حرف کسی توجه نکن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بنظر تاپیکت واقعی نمیاد

هم بخاطر مبلغی ک گفتی

هم پلاستیک و روکش و چسب

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

قرار نیست تا آخر نشینیم روش که فقط باید یه مدت صبر کنیم اخه تازه خریداری شده

مثلاچندوقت

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.