OTE=386417776]اره عزیزم بگو لطفا[/QUOTE]
امروز برو از عطاری دانه چیا بگیر. در حد ۳٠تومن. بیا برای صبحا ناشتا اندازه ۱ق بریز ته لیوان و انداره ۱و نیم بند انگشتم اب جوش بریز روش تا دم بکشه اونم با در بسته بعد یک ربع که دیدی قشنک لعاب داد و حجم لیوان پر شد و بکمی هم اب موند روش یه ق عسل و یکمی ابلیمو بریز روش. این میشه یه دتاکس چربی سوز فوق العاده.. اگر عسل یا ایلیمو نشدی مهم نیست حداقل یکشونو بریز رو دانه چیا. هم چربی سوزه هم معده پر کن هم اب بدنت تامین میشه هم پر از املاح معدنی و ویتامینه
حتما برای وعده های صبحت از نان سنگک یا نون تست ساده یا پروتیینی استفاده کن.. روزی ۱دونه نون تست برای صبحانه ت بزار یا دو تا کف دست نون سنگک تا معده ت اماده بشه به کم خوری.. هر روز صبحانه ت با روز قبل فرق کنه تا بدنت به رژیم تکراری عادت نکنه
برای میان وعده یه دونه خرما بخور تا قند روزانه ت تامین بشه بزار تو دهنت مثل آب نبات خودش اب بشه
برای نهار که بهتره وعده اصلی ت نهار باشه. برنج اندازه ۱۳ ق بریز با دو ق اب خورشت و دو تا دونه گوشت. کنارش سالاد مجازی و رو برنجم حتما سماق بریز هم چربی سوزه هم ضد سرطان
برای میان وعده بازم خرما بخور. روزی یه دونه میوه ازادی بخوری. میوه رو مثل گوجه سالادی کوچیک کوچیک کن تا معده رو زود پر کنه
برای شام اصلا و ایدا غذای فست فودی و خورشتی و برنج نخور در عوض سالاد کاهو یا کاهو پیچ (کاهو شیرین) اونم روش اصلاا سس نمیزنی.. فقط روش ابلیمو بزن با سماق. یکم مزه ش عجیب میشه اما عادت میکنی. شب قبل خواب اب بزار بجوشه یه ق عسل و ابلیمو قاطیش کن ولرم که شد بخور چربی سوز وقت خوابته.. در هفته یه وعده ازاد داری هر چی دلت مبخواد بخور اما نه در حد خغگی. بدنت یه شوک کوچولو احتیاج داره.. پیاده روی رو از مسیر صاف و از ۲٠ دیقه شروع کن. هر روز تایمش رو بیشتر کن تا بدنت گول بخوره و عضلاتت قوی بشه
برای اینکه هم اصولی بذنت فرم بگیره هم سایز کم کنی و هم برای زانو ت مشکلی پیش نیاد من پیشنهاد میدم بری پیلاتس حرکات اصلاحی.. اصلا سمت ایروبیک و بدنسازی و ورزشهای دیگه نرو که بدتر میکنه زانو دردت رو
از داروخانه قرص کلسیژنون بگیر هم کلسیم هم منیزیوم برای سلامت استخونات مفیده. روزی دوتا با وعده نهارت بخور. خودم با این روش از ۸۷و خورده ای شدم ۷۴الانم دارم ادامه میدم کنار پسلاتس وضعبت بدنم نسبت به قبل رژیم زمین تا اسمون فرق کرده