2777
2789

نه روزه رفته یه شهر دیگه سرکار شاید ماهی یبار بتونه بیاد واسه اولین بار از هم دوریم و از این به بعد زیاد دوری میکشیم اخ قلبم خدااا هررشب با گریه میخوابم الان از خواب بیدار شدم دارم از غصه دق میکنم من دلم میخواد الان باشه دوس دارم مثل قبلا همش زنگ بزنم بگم غذا چی درست کنم چقدر دیگه میای خونه خدایا چرا اول زندگی ورشکست شدیم که مجبور بشه دور باشه ازم 

اخ قربونت برم که تنهایی اونجا خدایااا معجزه کن برامون تموم بشه این روزا بهش میگم توروخدا تاسوعا عاشورا بیا میگه خوب لباس ندارم روم نمیشه پیش فامیلات و فامیلام دورت بگردممم😭💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونمون یه شهر دیگس صاحب خونمون اشناس پول رهنو برگردوند دید خیلی ورشکست شدیم دادیم یه خورده بدهیمونو ...

حالا که تنهایی و پول لازمی برو سرکار حداقل یه کمکی باشه

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

حالا که تنهایی و پول لازمی برو سرکار حداقل یه کمکی باشه

اره دنبال یه کاری هستم ولی خانودام خیلی ناراحتن میگن ما دختر عروس نکردیم بره سرکار یه عمر خونه بابا دست به سیاه سفید نزنی اخرش بشه اینجوری 🥺😔

اره دنبال یه کاری هستم ولی خانودام خیلی ناراحتن میگن ما دختر عروس نکردیم بره سرکار یه عمر خونه بابا ...

چه طرز تفکر پوسیده ای دارن خانوادت!!!!!!!!!!!!! 

اولین بار بود همچین تعبیری میشنیدم😲

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اره دنبال یه کاری هستم ولی خانودام خیلی ناراحتن میگن ما دختر عروس نکردیم بره سرکار یه عمر خونه بابا ...

کآر عار نیست

من خودم مجردم تو خونه بابامم ولی سرکار میرم که چیزایی که میخوام رو بخرم و از خانواده پول نگیرم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر