2777
2789
عنوان

حالم بده یه لحظه میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم خیلی حالم بده آخه بابام هم به فرد تحصیلکره و مهندسه چرا باید اینکارو بکنه با کسب که همسن د ...

واقعا آدما بعضی وقتا ی کارایی میکنن ک شاخ در میاری 

الان تصمیم مامانت چیه

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

گرفتی مارو؟؟ چرا یهو مامانت باید بخواد عکس داداش اونو ببینه. این چه جور هنگیه که از عکسا میره تو پیا ...

دختره قبلاً با بابا چت کرده دیگه از صفحه چت در نیومده بود رفته تو گالری مامانم نمیدونم دستش میخوره به دکمه پاینی یا هنگ می‌کنه شماره بابام و چتاسو میبینه 

زنداداشش یکی از اشناهامونه برای همین

ئەز کوردم 

واقعا آدما بعضی وقتا ی کارایی میکنن ک شاخ در میاری الان تصمیم مامانت چیه

نمیدونم شاید طلاق آخه داداشم خیلی کوچیکه به مامانمم وابسته اگه بابا اونو بهش نده چی حالا خودم زیاد مهم نیستم تقصیر اون بچه چیه بجز مامانم کسی نمیتونه ازش مراقبت کنه خیلی پیش فعاله

ئەز کوردم 

یا خدا.. چه چیزایی..مامانت باید به بابات فوش میداد نه دخترهولی چرا مامانت دلش بخواد عکس داداششو ببی ...

خوب این چیه یاد گرفتید همه جا میگید

باباهه که صددرصد باید سزای کارشو ببینه ولی هرزه های هرجایی هم نباید به خودشون اجازه بدن آواربشن رو زندگی مردم که

هرقدر باباش مقصره اون دختره ایکبیری هم مقصره 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوب این چیه یاد گرفتید همه جا میگیدباباهه که صددرصد باید سزای کارشو ببینه ولی هرزه های هرجایی هم نبا ...

اره دقیقا ولی بعضی خانوما فقط طرف مقابلو مقصر میبینن بعضی خانوما اینطورین ه میگن اون خانومه شوهرمو گول زدو هزارتا چرت و پرت بعدشم شوهرشونو میبخشن منظورم این بود فقط به اون دختره ی عوضی نباید حرف بزنه و اونو مقصر صددرصدی بدونه

اون دختره که با مامنش تعهد نبسته.. اون دختره که شریک زندگی مامانش نبوده

از دختره غریبه انتطار میره اما از همسر خودت نه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اره دقیقا ولی بعضی خانوما فقط طرف مقابلو مقصر میبینن بعضی خانوما اینطورین ه میگن اون خانومه شوهرمو گ ...

نه صددرصد هردو مقصرن بلاخره یکیشون باید آدم باشه انسانیت داشته بگه بابا این کثیف کاریه وجدان ندارن دیگه،

اون زنهابی که در هرصورت شوهرخیانتکارشونو مبرا میدونن میگن گول خورده هم چون نمیخوان به هیچ عنوان سختی بکشن و از یارو جدا بشن توجیه الکی میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه صددرصد هردو مقصرن بلاخره یکیشون باید آدم باشه انسانیت داشته بگه بابا این کثیف کاریه وجدان ندارن د ...

اره خب منم ازین توجیخ های الکی متنفرم وگرنه عوضی بودنه اون دختره که کاملا مشخصه

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

مامانم یجورایی همینطوری گفت

احتمال زیاد مادرت بهش شک داشته ب عمد رفته تو پیاما.. و خوب کاری هم کرده.. یک عمر پا پدرتون نشسته بچه بزرگ کرده الان باید وقت ارامشش باشه و راحتیش .. نه اینکه خیانت ببینه .. پدرتون اشتباه بزرگی کرده قلب یک زن رو شکسته.....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒