الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی آرایشگری هر کدوم از این شاخهها میتونه درآمد خوبی داشته باشه، ولی معمولاً تتو ابرو و ناخن کاری درآمد بهتری داره چون بازارشون داغتره. البته بستگی به بازار و مشتریها هم داره. مش و پاکسازی صورت هم خوبه، ولی شاید کمی پایینتر از بقیه باشه. پیشنهاد میکنم یکی رو انتخاب کنی که بهش علاقه داری، چون برای موفقیت هم باید توش مهارت پیدا کنی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
میشه بگی چه جوری و از کجا شروع کردی؟ مثلا از آموزش تا مرحله فعالیت
دنبال کار بودم رفته ام توی سالن اصلاح کوتاهی مو بلد بودم قبلاً ولی اونجا شاگرد وایسادم تا یک سال میکاپ و رنگ یاد گرفتم دیگه همون کار هارو میکردم پول میگرفتم مدرکم بهم دادن دیگه کم کم ماندگار شدم خودم مشتری راه مینداختم ۳ سال بعد ناخن کاری رفتم آموزش دیدم بعد لاین ناخون زدیم خیلی درآمد آورد برا آرایشگاه مجبور شد بزرگتر کنه فضا رو سال بعدش هم که دیگه کاشت مژه اینا تازه مد شده بود یکی رو آورد اونجا ۷۰ ۳۰ براش انجام بده منم وایمیسادم کنارش نگاه میکردم یادگرفتم ولی خب برای من خیلی سخت بود همزمان با دانشگاه پیش میبردمش و سخت بود مثلا ۷ تا ۱۰ صبح کلاس داشتم دیگه تا شب همون آرایشگاه میموندم