2777
2789
عنوان

یانگوم

166 بازدید | 12 پست

چه ساعاتایی پخش میشه؟ 

شبکه تماشا دیروز شروع کرده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

لطفاً لایک کنید منم بدونم چه ساعتیه

تو هر سنی که هستید، حواستون باشه اواخرتون نخوره به اوایل دیگران. یه چیزایی برای اون بنده خدا ها تازگی داره که شما خیلی وقت پیش بوسیدید گذاشتید کنار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شب اشتباهی ازشبکه تمااشا پخش شد داره سرزمین آهنو نشون میده قبلش تجویونگو نشون میداد که بیست وپنج قسمت مونده بود سرزمین اهنو نشون داد پریشب اشتباهی یانگومو دیشب دوباره سرزمین اهنو

عزیزان میشه تاپیک اخرموگزارش بزنین 

دیگ راجب خوشیام تو سایت نمیگم 

بعضی ها ناراحت میشن🙂

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

دیروز ظهر ساعت ۱۲ بود فکر کنم

نه من ساعت 1 و نیم رسیدم خونه دیدم داره میده تا ساعت 3 هم داد 

احتمالاً ساعت 1 شروع شد 

حالا اینکه بقیه ساعتاش چنده رو میخوام بدونم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یه شب اشتباهی ازشبکه تمااشا پخش شد داره سرزمین آهنو نشون میده قبلش تجویونگو نشون میداد که بیست وپنج ...

خب شب ساعت چند میده؟ 

نه من ساعت 1 و نیم رسیدم خونه دیدم داره میده تا ساعت 3 هم داد احتمالاً ساعت 1 شروع شد حالا اینکه بقی ...

هر شبکه ای رو برنامه پخش میخوای بزنی نت برات میاره فقط بگو مثلا جدول پخش شبکه..  9 تیر 1404

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هر شبکه ای رو برنامه پخش میخوای بزنی نت برات میاره فقط بگو مثلا جدول پخش شبکه.. 9 تیر 1404

میدونم

از دیروز صد بار زدم بالا نیورد😅

میدونماز دیروز صد بار زدم بالا نیورد😅

کدوم شبکه است بگو شاید من پیدا کنم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ