2777
2789
عنوان

شوهرم میگه این خونه جن داره

264 بازدید | 15 پست

چهار ساله اینجامستاجریم فردااثاث کشی داریم میریم جای دیگه. شهرمون کوچکه همه همومیشناسن تاحالانشنیده بودم دیروز شوهرم میگه این خونه جن داره چندتا نشونه گفت . نمی‌دونم راس یادروغ

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان میشه تاپیک اخرموگزارش بزنین 

دیگ راجب خوشیام تو سایت نمیگم 

بعضی ها ناراحت میشن🙂

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

عزیزان میشه تاپیک اخرموگزارش بزنین دیگ راجب خوشیام تو سایت نمیگم بعضی ها ناراحت میشن🙂

زدم

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

اینا بیشتر شبیه حرفای مسخره و افسانه‌ست. اگه شوهرتم به این چیزا اعتقاد داره، بهتره باهاش صحبت کنی و بهش توضیح بدی که این حرف‌ها بیشتر باورهای قدیمی و خرافات هستن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

اینا بیشتر شبیه حرفای مسخره و افسانه‌ست. اگه شوهرتم به این چیزا اعتقاد داره، بهتره باهاش صحبت کنی و ...

توی قرآن اومده جن وجود داره بعد شما منکر وجودشی؟؟؟ 

هزاران میلیون نفر تجربه دیدن جن داشتن 

من خودم جن ندیدم ولی تو خونه یکی از اقواممون شدیدا حضور اجنه رو تو خونه شون حس میکردم و حتی صداشون رو هم می‌شنیدم خداروشکر اومدیم خونه خودمون فقط من نبودم خواهرمم میشنید 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

عزیزان میشه تاپیک اخرموگزارش بزنین دیگ راجب خوشیام تو سایت نمیگم بعضی ها ناراحت میشن🙂

اینقدر تاپیکت قشنگ بود حیفم اومد گزارش بزنم 😍

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

توی قرآن اومده جن وجود داره بعد شما منکر وجودشی؟؟؟ هزاران میلیون نفر تجربه دیدن جن داشتن من خودم جن ...

فقط منم که حس میکنم ایشون کپی جواب هوش مصنوعی رو میذاره اینجا؟

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

اینقدر تاپیکت قشنگ بود حیفم اومد گزارش بزنم 😍

😍😍🤩 مرسیییی

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

شبیهه ولی فکر نکنم 🤕

نه همه جا میبینم جواب طولانی و کتابی میذاره.

بعضی جاها حرفای عجیب و بی ربط میزنه.

فکر کنم کل موضوع تاپیک رو میده هوش مصنوعی، جوابش رو میذاره اینجا