2777
2789
عنوان

مرگ

382 بازدید | 24 پست

یکی از اقوام ما چند روز پیش فوت کرد داشتم فکر میکردم آدم اون دقیقه های آخر حسرت چه چیزهایی رو میخوره ... مثلا تووی دلش میگه کاش چه کارهایی کرده بودم چه جاهایی رفته بودم ...؟

شما اگر توی اون موقعیت قرار بگیرید حسرت چه چیزی رو میخورید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا ورود به یه جهانه بزرگتره و بی نهایت تر فک کن روحت آزاد از جسمت همه جا میره .

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

انقدر زیاده که نمیتونم بگم

هزار سال هم رو دنیا زندگی کنی بازم نمیتونی همه چیو تجربه کنی

هر کسی که امضای منو میخونی... از خدا فقط برات آرامش میخوام :) باور کن هیچی از همین آرامش مهم تر نیست :)

وویی خدا نکنه😀

حسرت اینکه کاش نمازمو میخوندم 

کاش بیشتر استفاده میکردم 

کاش بیشتر خوبی میکردم 

کاش چیزای خوشمزه بیشتر میخوردم

کاش بیشتر میگشتم دور دنیا 

کاش ...

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

اصلا حسرت نمیخورم .. چون همون موقع به خودم میگم تو توی زندگیت در هر لحظه کاری رو کردی که فکر کردی بهترینه ..

ممکنه سالهای بعد به این نتیجه برسم که کاری رو بهتر بود انجام نمیدادم اما اینم میذارم روی این حساب که سنم بیشتر شده و این درک الان رو اون موقع نداشتم .. پس هر لحظه نسبت به همون زمان بهترین کار رو کردم و هیچ وقت پشیمون هیچی نیستم حتی اشتباهاتم  😁

من تجربشو دارم یعنی نمردم اما دکتر جلو خودم گفت ممکن مادر هم تلف شه  .اون لحظه فقط دوست داشتم واس یه لحظه عزیزامو بغل کنم همین دیگه هیچی برام مهم نبود نه ثروت نه چیزای دیگه 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم