2777
2789
عنوان

از پنیک شدن هنوز میترسم

177 بازدید | 15 پست

سلام من حدود ۵ سالی میشه درگیر بیماری وسواس فکری هستم و اون اوایل وحشتناک پنیک میشدم

خیلی وحشتناک بود

بعد رفتم دکتر دارو خوردم

مشاوره رفتم

هنوزم هر شب پاروکستین میخورم 

بهتر شدم 

ولی هنوز ترسش تو وجودم هست 

همیشه میگم نکنه دوباره پنیک بشم مثل قبل و دیگه نتونم خودمو کنترل کنم  و سکته بکنم 

تجربه یا راهی دارید بگید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن خیلی منفی گراس. هرچی بد فکر کنی و بترسی ازش پیش میاد.

سعی کن ب بیشتر ب چیزای خوب فکر کنی یا سرگرم کاری بشی ک فکرت درگیر شه و کمتر ب این موضوع فکر کنی

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

منم پارسال پنیک‌شدم و‌هنوز میترسم

اما واقعا دوست ندارم قرص شروع کنم

همه ش سعی میکنم داروهای گیاهی مثل گل کاوزبان و بابونه بخورم تا اعصابم اروم باشه و‌به اون مرحله نرسه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

قرصات رو ادامه بده .

سعی کن درو پنجره ها باز باشه و هوا  بیاد داخل خونه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همیشه برام سوال بوده که دقیقا چجوری پنیک میشنمیشهیه توضیح کوتاه بدی

ببین وقتی زیاد افسرده و وسواسی باشی و ذهنت اشفته باشه یه ترسی میاد سراغت که کنترلش از دستت خارج میشه و حس میکنی ثانیه به ثانیه داره بیشتر میشه حس مرگ و سکته بهت دست میده

اره شدید

میشه بیشتر توضیح بدی ازش

من خودم حس مرگ زیاد دارم طوری که مثل وحی میمونه و خیلی میترسم مرده اعضای خانوادم هی میاد جلو چشمام هر لحظه میگم نکنه اتفاق بدی بیفته برام شبا کابوس مرگ میبینم خیلی وحشتناکه🥺