2777
2789
عنوان

رژیمم از گشنگی بیدار شدم از خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 45 پست
رژیم و داشتن سبک زندگی سالم عالیه. اما این که خودتو در این حد اذیت کنی و عذاب بدی، این اصلا سبک زندگ ...

آخه شام خوب خوردم اگه قصد رژیم نداشتم وطمئنم گشنم نبود الان 🫤😂

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا می‌گرفتم اخ نمی گفتم نمی‌دونم چرا اینجوری شدم

یوختایی بدن کم‌میاره 

منم ی دوره کالری شماری گرفتم ۲۵ کیلو کم کردم 

واقعا اخراش در توانم نبود دیگه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
آخه شام خوب خوردم اگه قصد رژیم نداشتم وطمئنم گشنم نبود الان 🫤😂

پس بهش فکرنکن. یه لیوان آب بخور. گاهی وقتا بدن وقتی کم آب میشه، مغز فکر می‌کنه گشنشه. آب بخور یکی دو لیوان ببین حل میشه مشکلت یا نه. این حرفی که زدم، علمی بود.

یوختایی بدن کم‌میاره منم ی دوره کالری شماری گرفتم ۲۵ کیلو کم کردم واقعا اخراش در توانم نبود دیگه

آره فک کنم زیاد از حد میرم باشگاه 

پس بهش فکرنکن. یه لیوان آب بخور. گاهی وقتا بدن وقتی کم آب میشه، مغز فکر می‌کنه گشنشه. آب بخور یکی دو ...

چشم عزیزم مرسی 

اصلا حتی یک کالری نباید بخورم عزیزم وگرنه فست ام میشکنه

بشکنه 

از گشنگی از خواب پاشدی واقعا دلت برای خودت نمیسوزه؟

چند کیلویی قدت چنده؟

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آره فک کنم زیاد از حد میرم باشگاه

خیلی هم جسمانی ازش کار نکش 

یه دفعه بدنت خالی میکنه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بشکنه از گشنگی از خواب پاشدی واقعا دلت برای خودت نمیسوزه؟چند کیلویی قدت چنده؟

۱۶۵ 

۷۰

نه بزار یبار برا همیشه این ده کیلو رو کم کنم 

۱۶۵ ۷۰نه بزار یبار برا همیشه این ده کیلو رو کم کنم

تو پنج کیلو هم بیای پایین باز وزنت سلامته انقدر رو خودت فشار نیار 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

تو پنج کیلو هم بیای پایین باز وزنت سلامته انقدر رو خودت فشار نیار

همون ۵ کیلوی لعنتی دو ساله منو درگیر کرده نمیاد پایین که نمیاد 

همون ۵ کیلوی لعنتی دو ساله منو درگیر کرده نمیاد پایین که نمیاد

استپ کردی 

باید روش رژیم و ورزش رو عوض کنی یه مدتم رژیم نگیر بذار بدنت ارامش بگیره یهو رژیم بگیر غافلگیرش کن😂😅

استپ کردی باید روش رژیم و ورزش رو عوض کنی یه مدتم رژیم نگیر بذار بدنت ارامش بگیره یهو رژیم بگیر غافل ...

آره کلا ول کردم دیگ الان باز میخام هر جور شده اون ۵ تا رو هم بیارم پایین