الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
پس بهش فکرنکن. یه لیوان آب بخور. گاهی وقتا بدن وقتی کم آب میشه، مغز فکر میکنه گشنشه. آب بخور یکی دو لیوان ببین حل میشه مشکلت یا نه. این حرفی که زدم، علمی بود.
اصلا حتی یک کالری نباید بخورم عزیزم وگرنه فست ام میشکنه
بشکنه
از گشنگی از خواب پاشدی واقعا دلت برای خودت نمیسوزه؟
چند کیلویی قدت چنده؟
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
۱۶۵ ۷۰نه بزار یبار برا همیشه این ده کیلو رو کم کنم
تو پنج کیلو هم بیای پایین باز وزنت سلامته انقدر رو خودت فشار نیار
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
همون ۵ کیلوی لعنتی دو ساله منو درگیر کرده نمیاد پایین که نمیاد
استپ کردی
باید روش رژیم و ورزش رو عوض کنی یه مدتم رژیم نگیر بذار بدنت ارامش بگیره یهو رژیم بگیر غافلگیرش کن😂😅