2777
2789

یه مدت از درما رولر و روغن کندوش استفاده‌ میکنم موهای ریز ریز روی وسط موهام دراومده

نمیدونم واقعا بخاطر ایناست یا قبلا هم بوده من ندیده بودم!!!!ولی بقیه هم میگن موهات پر تر شده 

فکر کنم واقعا جواب هست درما رولر قیمتی هم نداره بخرید حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال کسی میگشتم استفاده کنههههاسی از چه نوع درمایی استفاده میکنی چند وقتههه خواهشاً توضیح بده

فعلا همین روغن کندوش و درما رولر

گاهی هم اسپری چای سبز و زرماری میزنم

کلا دو ماه و نیم هست درما رولر رو میزنم این موهای ریز دراومده

فعلا همین روغن کندوش و درما رولرگاهی هم اسپری چای سبز و زرماری میزنمکلا دو ماه و نیم هست درما رولر ر ...

عکس میفرستی ازش سایزش چنده

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

کسی نتیجه قطعی داشت منو لایک کنه لطفااااا. مو تو سرم نمونده دیگه😭یه موهایی داشتم تا زانوم بود پر خوشگل اینقدر ریخت گفتن چون سنگین و بلنده میریزه کوتاه کردم دریغ از یه سانت رشد یا پری.کف سرم معلومه😔😔 اینقدر خرج بیخود کردم نتیجه ای نگرفتم

فعلا همین روغن کندوش و درما رولرگاهی هم اسپری چای سبز و زرماری میزنمکلا دو ماه و نیم هست درما رولر ر ...

اسی چی هست اصلامیشه بیشتربگی؟چنده؟

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
کسی نتیجه قطعی داشت منو لایک کنه لطفااااا. مو تو سرم نمونده دیگه😭یه موهایی داشتم تا زانوم بود پر خو ...

منم حجم موهام نصف شد آزمایش دادم کم خونی شدید  داشتم 

شما آزمایش بده و اول مشکل درونی رو  حل کن 

اسی چی هست اصلامیشه بیشتربگی؟چنده؟

یه ماساژور طور هست سرچ کن درما رولر عکسش میاد برات سوزن های ریز داره میکشی رو پوست سر پوست رو تحریک میکنه ب کلاژن سازی و رشد مو

منم تو اینستا خوندم و خریدمش