2777
2789

گف نگا تیپ نگا دماغم.تیپم خوب بود دماغم زشته خیلی تاراحتم قلبم شکسته شده همسرم هیچ تلاشی نمیکنه برا پول عمل وامم برام نمیگیره محل نمیزاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دماغتو عمل میکنی اون مغزشو باید عمل کنه کثافت شغال

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

یاد بگیر جواب بدی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

وااا هنوز از این فسیلا هستش 

بیجا کرده مردتیکه بدبخت 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

شما با نظر ی ادم غریبه ناراحت شدی و نسبت ب خودت حس بدی پیدا کردی 

بنظرم اگ دماغتم عمل کنی تو مسائل دیگ بازم حس ناکافی بودن داری 

بهتره ک اعتماد ب نفست رو بیشتر کنی عزیزم 

اون ی ادم بد دل و بی رحم بود ک هنچین حرفی زد قلب ادم مهمه ک با هیچ چیزی تغییر نمیکنه 

ب خودت ظلم نکن و خودتو بغل بگیر 

نزار هیچکس بهت کوچیکترین بی احترامی کنه 

چالش اول مرداد وزن اولیه 96.500  مهر به 82.800 رسیدمچالش دوم  وزن اولیه 82 .......وزن الان  77.900 .........وزن 21 آذر 76.850.........وزن12دی 75.650.....۲۶ دی 74.250 .......وزن 14 اسفند 72.900......۲۱اسفند 71.900 وزن فعلی 69