2777
2789

بفکرم رسید خوبه منم آگهی بذارم شاید یه شیرپاک خورده ای پیدا کرده بیاد بده

یه یارو ۳ شبه میگه من پیداش کردم بقرآن قسم 

بعد میگه شماره تماس بده منم شماره پدرمو دادم میگه این شماره خانومه یه شماره آقا بده من میدونم شما خانومی 

گفتم چه ربطی داره مگه فرقی داره خانم و آقا الان خانمها پا به پای مردا تو جامعه هستن اگه هول نیستی و فکر نمیکنی همه مثل خواهر مادر خودت هرجایی هستن میاری میدی چکار به خانم و آقا بودن شماره داری

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کاش کلا فیلترش کنن دیوار دیگه رسما شده فسادخونه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عکسش همون بود ؟؟ترسیدم ادم درستی نیست

عکسشو ندیدم من آگهی دیدم مثلا یکی زده گوشواره طلا گم کردم به فکرم رسید منم آگهی کنم

نمیدونستم از رو اون آگهی هم مزاحم پیدا میشه 

توضیحات فقط نوشته بودم مژدگانی دارد

آره بابا میگن آهگهی زدن کار در منزل با حقوق بالا 

بعد پیام دادم گفت اگر خانومی و مجرد شماره تماس بده😐

برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤ 
بابا آخه کی چیزی که گم میکنه رو میزاره تو دیوار معلومه که طرف دروغ میگه کاملم متوجه حرفات نشدم

ببین چرا هست یه قسمت هست گمشدگان اونجا میتونی آگهی کنی منم ۳ روز پیش فهمیدم همچین چیزی هست 

مثلا یکی گربه اش فرار کرده بود عکسشو گذاشته گمشده 

میگن اگه عکس کفش بذاری یعنی ج ن د ه هستی😕چنتا درخواست پرستار و نظافت چی بود که معلوم بود چه غرصی دا ...

آره اونا دیگه خیلی تابلو هستن

تازه یه آگهی دیدم زنه پاهاشو گذاشته بود یه جوراب مشکی هم داشت تا نصف درآورده بود جورابه رو توضیحات نوشته بود خرید و فروش جوراب دست دو ممنون از مشتریای مهربونم🤢😑