2777
2789
عنوان

نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 65 پست

درمورد تو نظری ندارم جات نیستم

اما انقدر حسرت نداشتن بچه رو دل خودم و همسرم هست که اگه یه روز همچین اتفاقی برام بیوفته به چشم عیدی خدا میبینم. یه هدیه که از روی لطف بهم داده

قبولش کن

خدا خودش کمکت میکنه. به بزرگیش شک نکن

راضیم به رضای خدا و فقط منتظر معجزه هستم

خدا چقدر دوستتون داره که ناخواسته بهتون بچه میده من با کلی دردسر و دکتر رفتن چهار تا بچه از دست دادم تنها آرزوم اینه یکی بیاد یه بچه بده بهم بگه واسه خودت ناشکری نکنین خدا خواسته سقط خود خواسته خیلی گناه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی یه دفعه بود کلی برنامه ریزی کرده بودم گفتم خوب دیگه پسرم بزرگ شد این ماه از شیر میگیرمش بعد برای خودم میرم کلاس خیاطی میتونم یکم به خودم برسم و وقت بیشتری بعداز دوسال برای خودم بزارم.الان ۵روز از زمان پریودیم میگذره .بی بی چک زدم مثبت بود.مادرم اینا هم ازم دورن دست تنهام

این نیز بگذرد

یکی از اقوام شرایط تورو داشت بچشو با امپول میخواست سقط کمه بچه سقط نشد هرکار کرد اخرشم بچش مشکل دار به دنیا اومد بعد از کلی دکتر رفتن و دارو اینا خوب شد الان اینقد که این بچه رو خودشو شوهرش دوس دارن بقیشه بچهاشونو دوس ندارن چندوقت دیگه هم عروسی بچشه

خیلی یه دفعه بود کلی برنامه ریزی کرده بودم گفتم خوب دیگه پسرم بزرگ شد این ماه از شیر میگیرمش بعد برا ...

اينجوري نگو فكن اون كوچولو خوشگل الان تو دلته اخه كلاس اين چيزا از بچه ادم مهم تره ؟!وقت بعدم هست بعدم گفتم كه سنشون بهم نزديكه باهم سرگرم ميشن عملا سرت شلوغ نيست به كارات راحت ميرسي

اتفاقا فاصله سنیشون خیلی مناسب میشه. خودتم سنت عالیه چه بهتر که جوونی 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
اره من از ته دل ادزو دارم جای استارتر باشم.حاضرم ۱۰سال از عمرم رو بدم وای بچه دار شم این ماه.خدا به ...

دقیقا منم.خیلی دوس دارم این ماه بفهمم باردارم وخدا یه بچه سالم بهم داده.قربون خدا برم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
خدا چقدر دوستتون داره که ناخواسته بهتون بچه میده من با کلی دردسر و دکتر رفتن چهار تا بچه از دست دادم ...

اره راست میگین من چقدر بد شدم که به خاطر خود خواهی خودم حتی بهش فکر کردم

این نیز بگذرد