امروز فهمیدم باردارم از صبح انقدر گریه کردم پسر م ۲۳ماهشه.خودم۲۱سالمه نمیخوام دوباره بچه داشته باشم .دوستان تو رو خدا فحش ندین همش به ذهنم میرسه بندازمش.میشه دلداریم بدین یا راهکار بدین حالم خوب شه
خدا چقدر دوستتون داره که ناخواسته بهتون بچه میده من با کلی دردسر و دکتر رفتن چهار تا بچه از دست دادم تنها آرزوم اینه یکی بیاد یه بچه بده بهم بگه واسه خودت ناشکری نکنین خدا خواسته سقط خود خواسته خیلی گناه داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی یه دفعه بود کلی برنامه ریزی کرده بودم گفتم خوب دیگه پسرم بزرگ شد این ماه از شیر میگیرمش بعد برای خودم میرم کلاس خیاطی میتونم یکم به خودم برسم و وقت بیشتری بعداز دوسال برای خودم بزارم.الان ۵روز از زمان پریودیم میگذره .بی بی چک زدم مثبت بود.مادرم اینا هم ازم دورن دست تنهام
یکی از اقوام شرایط تورو داشت بچشو با امپول میخواست سقط کمه بچه سقط نشد هرکار کرد اخرشم بچش مشکل دار به دنیا اومد بعد از کلی دکتر رفتن و دارو اینا خوب شد الان اینقد که این بچه رو خودشو شوهرش دوس دارن بقیشه بچهاشونو دوس ندارن چندوقت دیگه هم عروسی بچشه
اره من از ته دل ادزو دارم جای استارتر باشم.حاضرم ۱۰سال از عمرم رو بدم وای بچه دار شم این ماه.خدا به ...
دقیقا منم.خیلی دوس دارم این ماه بفهمم باردارم وخدا یه بچه سالم بهم داده.قربون خدا برم
من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜